ABN AMRO WTT

Rojer grijpt net naast titel ABN AMRO WTT

Het is Jean-Julien Rojer niet gelukt om voor de tweede keer het ABN AMRO World Tennis Tournament te winnen. In de finale van het dubbelspel ging hij met zijn vaste partner Horia Tecau met 7-6(5) 7-6(4) onderuit tegen een gelegenheidskoppel dat werd gevormd door Jeremy Chardy en Henri Kontinen.

Automatische concepten 49

Van links naar rechts: Chardy, Kontinen, Krajicek, Tecau, Rojer

In 2014 speelden Rojer en Tecau voor het eerst de finale in Ahoy, waarin het Franse duo Llodra/Mahut de betere was. Een jaar later was de hoofdprijs wel binnen en werd de titel gepakt door Jamie Murray en John Peers in de eindstrijd te verslaan.

Dit jaar moesten Rojer en Tecau de felicitaties dus geven aan Chardy en dubbelspecialist Kontinen. Voorafgaand aan de start van het ATP 500-toernooi was nog niet duidelijk dat deze Frans-Finse combinatie zou deelnemen. Kontinen speelt normaal gesproken met Peers, maar de Australiër was in zijn thuisland achtergebleven. Zo laat de Fin weten op de site van het ABN AMRO WTT.

‘Het kostte mij de nodige moeite om aan het telefoonnummer van Jeremy Chardy te komen, maar uiteindelijk is het mij toch gelukt. Het is geweldig om dit sterk bezette toernooi te winnen.’

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te vergemakkelijken / uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Klik hier voor meer informatie over het gebruik van cookies.z