Australian Open

Bertens treft Russische Pavlyuchenkova

In de openingsronde versloeg Kiki Bertens de Amerikaanse Alison Riske met twee keer 6-3. Een steady overwinning, vond de nummer 9 van de wereld. ,,Ik ben blij met hoe ik gespeeld heb. Alleen in de tweede set was ik soms iets te passief. Maar met 10 aces, 0 dubbele fouten en 1 breakpoint zit het met mijn service wel goed. Dat is nu toch één van mijn grootste wapens.”

Bertens treft Russische Pavlyuchenkova in Melbourne

Bron: Reuters/Edgar Su

In de tweede ronde van de Australian Open treft ze Anastasia Pavlyuchenkova. De Russische won in de eerste ronde in twee sets van Monica Puig. Bertens en Pavlyuchenkova troffen elkaar vier keer eerder. Drie keer was de Nederlandse te sterk.  ,,Maar ik heb ze niet meteen paraat”, bekende de Nederlandse. ,,Sommige partijen blijven je bij, andere vergeet je sneller. Ik weet wel dat zij lange tijd steady in de top 20 heeft gestaan, maar nooit de echte uitschieter heeft gehad. Ze kan het nog steeds iedereen lastig maken.”

Kiki Bertens opent in de nacht van dinsdag op woensdag om 01:00 uur (Nederlandse tijd) de derde dag in de Margaret Court Arena.

Kijk hier voor het volledige programma van dag 3 van de Australian Open.

Bron: AD

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te vergemakkelijken / uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Klik hier voor meer informatie over het gebruik van cookies.z