Australian Open

Haase in tweede ronde tegen Berdych

Tomas Berdych is de tegenstander van Robin Haase in de tweede ronde van de Australian Open. De 33-jarige Tsjech was in zijn eerste partij in Melbourne veel te sterk voor de als dertiende geplaatste Brit Kyle Edmund: 6-3 6-0 7-5.

Automatische concepten 16

De 24-jarige Edmund bood alleen in de derde set enige tegenstand. Hij reikte vorig jaar nog tot de halve finale van de Australian Open.

Berdych is na een reeks blessures afgezakt naar de 57ste positie van de wereldranglijst. Vier jaar geleden mocht hij zich nog de nummer vier van de wereld noemen.

Haase overleefde voor het eerst sinds 2011 de eerste ronde van de eerste grandslam van het seizoen. De enige Nederlander in het mannentoernooi was in drie sets te sterk voor de Spanjaard Guillermo García-López (7-5 6-4 7-5).

Op de derde speeldag van de Australian Open komt Robin Haase als tweede partij vanaf 01:00 uur (in de nacht van dinsdag op woensdag) op Court 8 in actie.

Kijk hier voor het volledige programma van dag 3 van de Australian Open.

Bron: AD

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te vergemakkelijken / uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Klik hier voor meer informatie over het gebruik van cookies.z