Beginnen

Hoe word ik lid?

Als je lid wil worden van een tennisvereniging, dan moet je dit lidmaatschap rechtstreeks afsluiten bij de vereniging zelf. Het is dus niet mogelijk om direct lid te worden van de KNLTB.

Per vereniging zijn de eisen rondom een lidmaatschap en kosten verschillend. In de meeste gevallen is deze informatie te vinden op de website van de vereniging. Omdat geen tennisser hetzelfde is, bieden veel verenigingen tegenwoordig verschillende pakketten aan om zo de verschillende type tennissers zo goed mogelijk te faciliteren.

Denk hierbij aan jeugdlidmaatschappen, lidmaatschappen voor studenten, familietarieven en proeflidmaatschappen. Informeer bij de verschillende verenigingen bij jou in de buurt wat de mogelijkheden zijn.

Lidmaatschapsvoordelen

Als je lid wordt van een bij de KNLTB aangesloten tennisvereniging, word je daarmee ook lid van de KNLTB. En dat heeft vele voordelen! Zo geeft de KNLTB-ledenpas toegang tot alle officiële competities, duizenden open toernooien per jaar en in sommige gevallen ook tot je tennispark. Daarnaast heeft de KNLTB voor alle verenigingen een collectieve ongevallenverzekering afgesloten. Deze verzekering is automatisch gekoppeld aan het lidmaatschap. Bovendien krijg je korting bij partners van de KNLTB, zoals TennisDirect en Dunlop, en korting op toegangskaarten voor tennisevenementen in Nederland. Lees hier meer over de voordelen van een lidmaatschap.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te vergemakkelijken / uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Klik hier voor meer informatie over het gebruik van cookies.z