Advantage

Beleef de Australian Open!

Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen, of de eerste Grand Slam staat alweer voor de deur: de Australian Open. Dat betekent dat van 15 tot 28 januari een groot aantal wereldtoppers in Melbourne met elkaar de strijd aangaan om deze eerste Grand Slamtitel van 2018 op hun naam te schrijven. De komende twee weken staan dus garant voor vele prachtige partijen waarin tennis op het allerhoogste niveau wordt gespeeld. Heb je niet de middelen om een ticket naar Australië te boeken? Niet getreurd, ook vanuit Nederland zijn er legio mogelijkheden om het toernooi op de voet te volgen en te beleven!

Wedstrijden kijken

Wil je thuis op de tribune zitten, houd dan NOS en Eurosport in de gaten. Op lineaire tv zal vooral Eurosport veel wedstrijden uitzenden, de NOS focust zich in haar sportprogramma’s op de partijen van de Nederlandse spelers. Dit jaar nemen in het enkelspel sowieso Robin Haase, Kiki Bertens en Richel Hogenkamp deel aan het hoofdschema. En wellicht komen er ook nog één of meerdere landgenoten door het kwalificatietoernooi. 

Ook online zijn de wedstrijden te zien. Via de Eurosport Player zijn de wedstrijden op alle 16 banen te zien!

De Australian Open kanalen

Wil je dagelijks gevoed worden met het laatste nieuws over deze Grand Slam inclusief interviews, video’s, vooruit- en terugblikken, ga dan naar de toernooiwebsite https://ausopen.com/. De Grand Slam heeft ook haar eigen social mediakanalen waarop je de laatste updates en actuele content kun vinden: Australian Open FacebookAustralian Open Twitter en Australian Open Instagram. Daarnaast is er een speciale toernooi applicatie die je kunt downloaden in de iOs app store of in de Android app store.

Nederlandse deelnemers

Vanzelfsprekend houdt de KNLTB tennissend Nederland ook goed op de hoogte van de gebeurtenissen in Melbourne. Alle partijen van de Nederlandse spelers zullen we verslaan op knltb.nl en de uitslagen en ontwikkelingen kun je volgen op onze social media kanalen KNLTB FacebookKNLTB Twitter en KNLTB Instagram. Ook zullen we vanaf locatie enkele videorapportages maken en deze publiceren op TennisTV.

Social kanalen van de tennissers

Tegenwoordig zijn veel profs actief op social media, en het is zeker de moeite waard om de accounts van deze spelers in de gaten te houden. Vooral Instagram wordt door veel spelers intensief gebruikt en is leuk om te volgen. Zo heeft Rafael Nadal 4,2 miljoen volgers, en Caroline Wozniaki ruim 1 miljoen volgers. De Instagram accounts van de top 5 spelers vind je hier: Rafael NadalRoger FedererGrigor Dimitrov,  Alexander ZverevDominic ThiemSimona HalepCaroline WozniakiGarbine MuguruzaElina SvitolinaVenus Williams.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te vergemakkelijken / uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Klik hier voor meer informatie over het gebruik van cookies.