Davis Cup

Reis het Nederlandse Davis Cupteam achterna richting de Finals in Madrid

De Davis Cup Finals in haar nieuwe stijl: achttien landen die in één week om de titel strijden. Het TeamNL Davis Cupteam speelt zijn groepswedstrijden tegen Kazachstan en Groot-Brittannië op dinsdag 19 en woensdag 20 november. Jij kunt daarbij zijn!

Haase: ‘Op een gegeven moment ging het bijna perfect’

Robin Haase

Kaartverkoop

De kaartverkoop van de Davis Cup Finals is gestart. Koop je tickets in vak 1,2,3,4,5 en 14 en samen met alle Nederlandse fans zorgen jullie voor een bomvolle oranje tribune! Wil je van te voren nog even kijken waar je precies komt te zitten? Bekijk hier de plattegrond van het stadion.

Supportersreis Sunweb Sports & Events

Als nieuwe partner van TeamNL staat reisorganisatie Sunweb klaar voor alle tennisfans die TeamNL Davis Cup willen ondersteunen tijdens de Davis Cup Finals in Madrid. De reisorganisatie biedt supporters een fantastische mogelijkheid om met een volledig georganiseerde reis de wedstrijden in Madrid te bezoeken. Fans kunnen rekenen op een volledig georganiseerde reis, bestaande uit een vliegreis, transfer naar hotel en stadion, ontbijt en entreetickets voor de wedstrijddagen. Kijk hier voor meer informatie over de TeamNL Fanreis en boek direct.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te vergemakkelijken / uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Klik hier voor meer informatie over het gebruik van cookies.z