Davis Cup

Tsjechië vs Nederland: Blijf op de hoogte via Tennis.nl

Aankomende vrijdag en zaterdag speelt het Nederlands Davis Cupteam in en tegen Tsjechië. De equipe onder leiding van Paul Haarhuis is inmiddels in Ostrava aangekomen. Tennis.nl zal vanaf locatie uitgebreid verslag doen van dit landenduel waar een ticket voor de finaleweek van de Davis Cup van 18 t/m 24 november in Madrid te verdienen valt.

Tsjechië vs Nederland: Blijf op de hoogte via Tennis.nl

Het Nederlands team bestaat uit Robin Haase, Tallon Griekspoor, Scott Griekspoor en de dubbelspecialisten Jean-Julien Rojer en Matwé Middelkoop. De thuisspelende Tsjechen moeten het doen zonder hun sterspeler Tomas Berdych. Wel zijn de ervaren hardhitters Jiri Vesely en Lukas Rosol van de partij. Het team is verder aangevuld met Adam Pavlasek en de tieners Tomas Machac en Jiri Lechek.

In de Ostravar Arena nemen Tsjechië en Nederland het voor de achtste keer tegen elkaar op. Het gastland leidt de onderlinge ontmoetingen met 5-2. In 2014 wonnen de Tsjechen met 3-1 van Nederland. Dat duel werd toen ook in de ijshockeyhal van Ostrava gespeeld.

Tsjechië vs Nederland: Blijf op de hoogte via Tennis.nl 5

Twee jaar geleden was Nederland in een ware thriller te sterk. In Den Haag wist Oranje terug te komen van een 0-2 achterstand om uiteindelijk met 3-2 te zegevieren.

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in Ostrava en volg de social mediakanalen Twitter, Facebook, en Instagram van Tennis.nl. Op de website zullen dagelijks verslagen, interviews, reacties, uitslagen en video’s verschijnen.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te vergemakkelijken / uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Klik hier voor meer informatie over het gebruik van cookies.z