Van Mossel Kia Dutch Open

15/7 – 21/7: Van Mossel Kia Dutch Open

Stichting TopSport Amersfoort en de nieuwe hoofdsponsor Van Mossel Kia zetten de Nederlandse tenniswereld weer op de kaart. Na meer dan tien jaar keert het Dutch Open, waar veel nationaal en internationaal talent op afkomt, terug in Amersfoort als ATP Challenger toernooi.

15/7 - 21/7: Van Mossel Kia Dutch Open

Het Dutch Open vindt aankomende zomer van 15 t/m 21 juli plaats bij tennisvereniging ALTA. Dit tennisevenement is een plek voor aanstormend nationaal en internationaal tennistalent dat zijn positie op de ATP-ranking wil verbeteren. Zo komt het Spaanse talent Pedro Martinez, die met zijn 127ste plaats op de wereldranglijst de hoogst geplaatste speler is tijdens het toernooi, ook naar Amersfoort. Verder doen Tallon en Scott Griekspoor mee plus Jelle Sels.

Wil jij aanwezig zijn op het enige ATP Challenger graveltoernooi van Nederland? Genieten van toptennis in ons eigen land? Kom dan kijken bij het Van Mossel Kia Dutch Open in Amersfoort! Bestel hier je tickets.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te vergemakkelijken / uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Klik hier voor meer informatie over het gebruik van cookies.z