Eredivisie

De Eredivisie is de hoogste klasse in het tennis in competitieverband. Aan de Eredivisie nemen nationale en internationale spelers deel en de wedstrijden staan garant voor een hoog tennisniveau. Blijf op de hoogte van het programma en de uitslagen van de Eredivisie Heren en Eredivisie Gemengd.

Eredivisie Heren

De beste herenteams in de Eredivisie strijden om de landstitel. Aan de Eredivisie nemen nationale- en internationale spelers deel. De wedstrijden staan garant voor een hoog tennisniveau. Via deze pagina blijf je tijdens de Eredivisie op de hoogte van alle nieuwtjes en uitslagen.

Eredivisie Gemengd

De Eredivisie Gemengd is dé gelegenheid om de beste competitieteams van Nederland van dichtbij in actie te zien. De wedstrijden zijn gratis te bezoeken bij verschillende verenigingen in Nederland. Aan de Eredivisie Gemengd nemen nationale en internationale toppers deel die normaal hun geld verdienen op de ATP/WTA-tour. Via deze pagina blijf je tijdens de Eredivisie op de hoogte van alle nieuwtjes en uitslagen.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te vergemakkelijken / uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Klik hier voor meer informatie over het gebruik van cookies.z