Eredivisie Gemengd

De Metselaars

De tennisvereniging H.L.T.C. De Metselaars is opgericht op 1 januari 1939 en viert dit jaar haar 80-jarige bestaan. Mis jouw kans niet om van toptennis te genieten op de Mets!

De Metselaars

roy de valk (27)

Roy is sinds 2010 lid van H.L.T.C. De Metselaars en speelt al 9 jaar voor De Metselaars. De Valk is een aanvallende en agressieve speler die graag naar het net komt om een punt af te maken. Op dit moment speelt hij zowel nationale als internationale toernooien. Op de baan domineert Roy graag met zijn backhand. In 2015 kwalificeerde Roy zich voor het Challenger toernooi ‘Sport 1 Open’.

michiel de krom (20)

Michiel zet zijn tegenstanders graag onder druk in lange rally’s. Op fysiek vlak is de Krom erg sterk.

erika vogelsang (24)

Erika speelt al haar hele leven voor H.L.T.C. De Metselaars. Vogelsang houdt ervan om aanvallend te spelen, speelt graag korte punten en komt graag naar het net. Erika beschikt over een uitstekende volley, ze komt dan ook graag in het dubbelspel in actie.

Liv Geurts (25)

Liv leunt op haar vastheid en doorzettingsvermogen om vanuit daaruit toe te slaan. Haar sterkste punt op de baan is haar vastheid, ze geeft nooit op. Daarnaast domineert ze graag met haar forehand.

janneke wikkerink (26)

Janneke houdt ervan om zware spinballen vanaf de baseline de rally op te bouwen. Zeker in het dames tennis waarin er vaak hard en laag over het net wordt gespeeld kan zij met een diepe spinbal de tegenstander nog wel eens ontregelen. Janneke rent voor iedere bal en krijgt meer ballen terug dan de tegenstander van haar verwacht.

Lodewijk weststrate (17)

Lodewijk heeft in 2018 voor het eerst competitie gespeeld bij H.L.T.C. De Metselaars in het Hoofdklasse team bij de heren. Hij is een agressieve baseliner, werkt hard op de baan en domineert met zijn beste slag; zijn forehand.

jesper de jong (18)

Jesper speelt dit jaar voor het eerst bij H.L.T.C. De Metselaars. De Jong komt tijdens de rally graag naar het net, maar als het moet kan hij ook verdedigen en rennen. Hij geeft niet snel op en geniet van een hoop publiek bij competitiewedstrijden.

 

 

 

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te vergemakkelijken / uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Klik hier voor meer informatie over het gebruik van cookies.z