Eredivisie Gemengd

Leeuwenbergh

Voor het derde jaar op rij zal LTC Leeuwenbergh aan de sterkste competitie van Nederland deelnemen, de Eredivisie Gemengd. De wedstrijden worden aan het einde van de reguliere competitie gespeeld in een tijdsbestek van twee weken. Liefhebbers van tennis zijn daarom van harte uitgenodigd om langs te komen en te genieten van prachtige tenniswedstrijden

Leeuwenbergh

Dominique Karregat – Leeuwenbergh

dominique karregat (23)

Dominique komt voor het derde jaar uit in de Eredivisie Gemengd. Ze is afkomstig uit het Noord Hollandse Edam en begonnen met tennissen bij TV Dijkzicht in Volendam. Gespeeld voor o.a. HLTV Juliana in Hoorn  en nu voor LTC Leeuwenbergh. Dominique is met haar 23 jaar een laatbloeier die zich het laatste jaar goed heeft ontwikkeld. Haar ITF ranking is 259 single en dubbel 57 en heeft 2 titels in het dubbelspel. Net als Niels traint Dominique al een tijd bij Tennisinstituut TIK.

sem wensveen (21)

Sem is geboren in Poeldijk (Westland). Ze is samen met Rikke de Koning de rookie van het team. Sem is na een tijd van verscheidene blessures en andere interesses nu één van de upcoming ladies van LTC Leeuwenbergh. Sem bezit over een bijzonder slagen arsenaal en een bovengemiddelde atletisch vermogen. Als ze dit nog beter leert te gebruiken kan zij een topspeelster worden. Vrij recentelijk waren de eerste resultaten op het internationale podium daar. Haar huidige single ranking ITF is 727 en in de dubbel 756. Ook Sem traint al sinds drie jaar bij Tennisinstituut TIK.

sander arends (27)

Geboren getogen in Leeuwarden (Friesland). Komt nu voor het 5e jaar uit voor LTC Leeuwenbergh in de competitie. Hij traint al 6 jaar bij Tennisinstituut TIK. Sander behaalde vele successen op challenger-niveau in de dubbel. Hij won zijn eerste ATPChallenger-titel in 2015. In totaal behaalde hij 13  ATP Challenger-titels. Daarnaast haalde hij twee keer de finale ATP met Matwé Middelkoop en vier keer de halve finales, waarvan de laatste in Marseille met Sam Weissborn.Sander is gevreesd om zijn fabuleuze netspel en zijn tomeloze energie en vechtersmentaliteit. Hij is een echte teamplayer die anderen beter kan laten spelen. 

niels lootsma (24)

Niels neemt voor het tweede jaar deel aan de Eredivisie Gemengd. Hij komt net als Sander ook uit Leeuwarden dus de twee hebben dan ook een hele hechte band. Niels een begenadigd talentvolle speler en is na een iets mindere periode weer helemaal back in business. De voorkeur van Niels gaat uit naar het single-spel, desalniettemin is hij ook een zeer verdienste dubbelspeler. Vrij recentelijk won Niels een 25.000$ toernooi  en een finale in de singlehetzelfde deed hij met de dubbel. Het leidt tot zijn huidige ranking in de singles ATP 578 en ITF 94 en voor de dubbel ATP 684 en ITF 129.

 

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te vergemakkelijken / uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Klik hier voor meer informatie over het gebruik van cookies.z