Eredivisie Gemengd

Naaldwijk

Midden in het Westland ligt het volledig vernieuwde tennispark LTC Naaldwijk. Naast de Eredivisie Heren komt de club ook dit jaar weer uit in de Eredivisie Gemengd.

Arantxa Rus

Arantxa Rus

Arko Zoutendijk (32)

Naast de Eredivisie Heren, komt Arko vanaf zaterdag 25 mei in actie bij de Eredivisie Gemengd. Arko staat bekend om zijn harde slagen. Gevreesd vanwege zijn service en snoeiharde forehand. In goede vorm een gevaar voor elke speler!

jelle sels (23)

De Alphenaar timmert op dit moment flink aan de weg in het mondiale tennis. Vrije tijd heeft Jelle maar weinig, sinds het einde van zijn middelbare school staat het leven van de nummer vijf van de nationale ranglijst volledig in het teken van tennis.

jasper smit (38)

In de periode 2001-2008 heeft Jasper internationaal getennist en is al sinds 2001 actief in de Eredivisie. In 2017 behaalde Smit zijn hoogste nationale ranking, hij stond op de 4e positie. Op dit moment is hij terug te vinden op de 22e positie.

max houkes (18)

De pas 18-jarige Houkes is onlangs uitgeroepen tot ‘Sportman van gemeente Coevorden’ en is sinds afgelopen zomer fulltime gaan tennissen. Max focust zich de komende tijd vooral op internationale toernooien, waardoor hij de wereldranglijst steeds meer kan beklimmen.

tim van der horst (23)

Begin dit jaar heeft de 23-jarige tennisser uit Houten het zware Nationale Ranglijst Toernooi in het diepe Zuiden gewonnen. In Hoensbroek versloeg hij de nummer 1 geplaatste Jesse Timmermans overtuigend met 6-1 6-4. Tim staat op de 33e positie in het enkelspel op de nationale ranglijst.

robin haase (32)

Robin Haase is Nederlands beste tennisspeler in het enkelspel (ATP Ranking 67). Hij schreef in het enkelspel twee ATP-titels op zijn naam. Ook in het dubbelspel behaalde hij twee titels. Samen met Igor Sijsling stond hij in 2013 in de finale van het herendubbel bij de Australian Open. In 2015 werd Robin Nederlands kampioen tijdens de Lotto NK Tennis 2015. Robin is al jaren actief in het TeamNL Davis Cupteam en heeft daarbij 20 overwinningen op zijn naam staan in het enkelspel.

Matwé Middelkoop (35)

Matwé heeft maar liefst vijf ATP titels in het herendubbel op zijn naam staan. In 2017 haalt hij zijn beste resultaat op een grandslamtoernooi: de kwartfinale in de US Open. Daarbij haalde hij in 2017 zijn hoogste positie ooit: nummer 34 op de wereldranglijst voor het dubbelspel. De focus ligt daarom vooral op het dubbelspel. Vanaf 2018 vormt Matwé een duo met Robin Haase. Hij vertegenwoordigt ook het TeamNL Davis Cupteam. Daar heeft hij vier keer meegespeeld.

Marcus Hilpert (47)

Met drie gouden medailles was Marcus Hilpert de grootste gouddelver van de Nederlandse equipe op de ITF Seniors World Individual Championships in Miami afgelopen jaar. Hij won het enkelspel, dubbelspel en gemengd dubbelspel.

Arantxa Rus (28)

Arantxa Rus staat op dit moment nummer 131 op de wereldranglijst. Rus is  vooral actief op de WTA-tour. In 2012 bereikte ze voor het eerst in haar carrière de vierde ronde van Roland Garros. Sinds 2013 maakt Arantxa deel uit van het TeamNL Fed Cupteam.  In juli 2017 won zij haar eerste WTA-titel in het dubbelspel en stond ze in de finale van het WTA-toernooi van Taipei. Om dit moment reist ze heel de wereld rond om zoveel mogelijk kwalificatie en WTA-toernooien te kunnen spelen.

Richel Hogenkamp (27)

Hogenkamp won enkele juniorentoernooien en maar liefst 15 ITF-toernooien. Tevens werd zij driemaal Nederlands kampioen, in 2009, 2014 en 2015. In de periode 2010–2019 maakte Hogenkamp deel uit van het Team NL Fed Cupteam. Op dit moment staat ze op de WTA-ranking nummer 178 in het enkelspel. Ze heeft al meerdere keren haar opwachting gemaakt op Roland Garros, Australian Open, en Wimbledon. In de zomer van 2018 won Richel twee ITF-toernooien, Praag en Koksijde.

Michaëla Krajicek (30)

Michaëla heeft in haar carrière drie WTA-titels gewonnen in het enkelspel en zes in het dubbelspel. In het begin van haar carrière was ze erg actief in het enkelspel. Daar bereikte ze in 2017 de halve finale van Wimbledon. Vanaf 2014 is ze zich meer gaan dubbelen. Daar heeft ze in 2015 de halve finale van Australian Open bereik en in 2017 de kwartfinale in het gemend dubbelspel op de Australian Open.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te vergemakkelijken / uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Klik hier voor meer informatie over het gebruik van cookies.z