Eredivisie Gemengd

Rapiditas

In 2013 werd een start gemaakt met toptennis op Rapiditas: er werd een team geformeerd dat in de Hoofdklasse meteen kampioen werd en naar de Eredivisie promoveerde. In de daaropvolgende vijf jaar (2014-2018) wist Rapiditas zich op het hoogste competitieniveau te handhaven, wat ervoor zorgde dat het toptennis in Nijmegen een begrip werd en waar ieder jaar meer tennisliefhebbers op af komen.

Rapiditas 2

Chayenne Ewijk en Eva Wacanno – Rapiditas

chayenne ewijk (30)

De 30-jarige Ewijk begon op haar negende met tennis. In 2017 werd zij op 29-jarige leeftijd Nederlands kampioen in het enkelspel. Haar eerst titel veroverde ze op het ITF-toernooi van Las Palmas, in totaal heeft zij zeven ITF-titels in de wacht gesleept.

eva wacanno (28)

Wacanno won in 2014 in Mâcon haar eerste ITF-toernooi op het enkelspel. In datzelfde jaar speelde zij samen met Demi Schuurs haar eerste WTA-wedstrijd in Straatsburg. Ook werd zij Nederlands kampioen damesdubbelspel samen met Quirine Lemoine.

igor sijsling (31)

De voormalig nummer 52 op de ATP-wereldranglijst maakt momenteel zijn comeback in de tenniswereld. In 2016

wesley koolhof (30)

Koolhof is gespecialiseerd in het dubbelspel en staat momenteel 23e op de wereldranglijst. Hiermee is hij de hoogst genoteerde Nederlander  dit moment. Samen met Matwé Middelkoop won hij drie ATP-toernooien. In 2019 behaalde Wesley de finale in Boedapest, Monte Carlo en Miami.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te vergemakkelijken / uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Klik hier voor meer informatie over het gebruik van cookies.z