Eredivisie Gemengd

Salland/Bouwmanagement Monel

T.C. Salland is de plek waar Eredivisie in levende lijve aanschouwd kan worden, de club is zeker de moeite waard voor een bezoekje tijdens een van deze speeldagen komende weken.

Salland/Bouwmanagement Monel

Stephan Gerritsen (22)

Stephan is begonnen met tennissen bij Jeroen Rinkel en Michiel Schapers. Later werd Schapers bondscoach van Oostenrijk waardoor ik in 2015 ben begonnen bij Huib Troost. Sinds dit jaar traint Gerritsen twee dagen per week bij de KNLTB in Almere en de overige dagen is hij te vinden bij Huib in Bathmen. Dit jaar, komt hij net als afgelopen jaar, uit voor het Eredivisie team van park Bathmen.

Annelou nab (22)

De 22-jarige Annelou komt uit Emmen en traint doordeweeks in Bathmen bij Huin Troost. Daarnaast speelt Nab nationale- en internationale toernooien. Op dit moment staat ze tiende op de Nederlandse ranglijst.

maikel borg (21)

Maikel komt uit het afgelegen Delfijl. Hij tennist al vanaf jongs af aan om bij de beste tennissers van de wereld te behoren, hij is dan ook vastbesloten om zijn doel te behalen. Bij de junioren werd hij tweede onder de 18 en afgelopen zomer heeft hij drie Future titels gewonnen in het dubbelspel. Sinds enkele jaren traint hij bij Bathmen, en maakt dit jaar zijn debuut in de Eredivisie.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te vergemakkelijken / uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Klik hier voor meer informatie over het gebruik van cookies.z