Eredivisie Gemengd

Schoonderbeek Bouw ALTA

ALTA is een sportieve en gezellige tennisclub die veel belang hecht aan een sterke en actieve verenging. Net als voorgaande jaren zijn ze ook dit jaar weer actief in de Eredivisie Gemengd.

Wie speelt waar? Van Europa en Afrika tot Zuid-Amerika 3

Bibiane Schoofs

demi schuurs (25)

Nederlands beste dubbelspelspeelster, Demi Schuurs, beleefde in 2018 het beste seizoen uit haar loopbaan. Samen met de Belgische Elise Mertens plaatste zich voor de WTA Finals, waar ze in de kwartfinale verloor van Ashleigh Barty en Coco Vandeweghe. Sinds twee jaar vertegenwoordigd de nummer zeven van de wereldranglijst het Team NL Fed Cupteam.

bibiane schoofs (31)

nina kruijer (21)

Nina is geboren op 23 februari 1998 en woont haar hele leven al in Schagerbrug, onder de rook van Schagen. In 2016 heeft Nina de overstap gemaakt van het juniorencircuit (ITF) naar de WTA Tour.

Antal van der Duim (31)

Antal is een rechtshandige tennisser die in 2014 professional werd. Hij speelt voornamelijk Future toernooien en is actief in de ATP Challenger Tour, zowel in het enkel als dubbelspel. Hij is samen met Boy Westerhof een vast duo in het dubbelspel.

Ruben Konings (20)

Ruben is flink aan het investeren om zoveel mogelijk te bereiken met zijn tenniscarrière. Hij gaat vanaf 2018 de wereld over om zoveel mogelijk puntten te behalen. In 2018 heeft hij zijn eerste twee ATP-punten behaald in Alkmaar en Mozambique.

Alban Meuffels (26)

Na veel blessureleed is hij lang verdwenen van de wereldranglijst. Vanaf 2018 staat hij eindelijk weer pijnvrij te tennissen en kwalificeert hij zich voor Future toernooien.  Hij speelt op dit moment verschillende ITF-future toernooien en hoopt terug te keren naar de wereldranglijst.

Joost van der Linden (18)

Joost staat aan het begin van zijn carrière. Hij is fulltime gaan tennissen en speelt verschillende internationale jeugdtoernooien.  In februari 2019 won hij drie partijen in de kwalificatie en bereikte hij de tweede ronde van het ITF hoofdtoernooi in Doorn.

Nick van der Meer (33)

Hij is Nederlands kampioen in het enkelspel geweest, één keer Nederlands kampioen bij de junioren t/m 18 jaar en één keer Nederlands kampioen in de Eredivisie competitie. Daarnaast heeft hij meerdere future titels in Nederland, Kroatië, Turkije en Rusland. In het internationale circuit heeft hij jarenlang meegespeeld. Door deze jaren als speler weet hij als geen ander waar hij talentvolle spelers en speelsters op moet voorbereiden. Daarom is hij trainer bij de Hugo Ekker Tennis Academy.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te vergemakkelijken / uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Klik hier voor meer informatie over het gebruik van cookies.z