Teams

Kimbria Hulpmiddelwereld.nl

Aan de voet van de Sint Pietersberg ligt de grootste tennis- en padelclub van Maastricht, Kimbria Racket Club. Het herenteam uit Limburg speelt dit jaar voor het eerst mee op het hoogste niveau.

Kimbria Hulpmiddelenwereld.nl 1

Ralph Ubachs (36)

Sinds zijn 18e verzorgt Ralph tennislessen op verschillende tennisverenigingen in Zuid-Limburg voor zowel beginners als ver gevorderden.  Daarnaast werkt Ubachs met veel trainers samen om meer te kunnen bieden voor alle tennissers, denk hierbij aan uitwisselingen, trainingsweken, competitiegroepen vormen en meer.

Ricardo Hagedoorn (28)

Als speler is Ricardo al jarenlang actief in de A-toernooien waarop punten te behalen zijn voor de nationale ranglijst. In 2017 behaalde Ricardo zijn beste resultaat, hij stond 34e van Nederland. Voor het 6e jaar op rij is Hagedoorn actief als trainer bij TC Bunde.

Job Steegh (30)

Net als zijn teamgenoten Ralph en Ricardo is ook Job tennistrainer. Sinds het begin van 2014 geeft hij fulltime les bij T.V. Voerendaal. Op dit moment staat Job 163e op de nationale ranglijst. Zijn hoogste enkelspelpositie behaalde hij in 2017, hij stond toen 135e.

Yannick Zenden (27)

Na het behalen van zijn HAVO-diploma heeft Yannick 1,5 jaar als fulltime tennisser gespeeld. In het enkelspel behaalde Yannick de hoogste ranglijstpositie als 12e en in het dubbelspel als 14e. Na het fulltime tennissen heeft Zenden zich volledig gericht op het lesgeven. Al ruim 8 jaar geeft hij les aan jeugdspelers in Limburg.

Stan Bormans (23)

De jongste uit het team van Kimbria Hulpmiddelenwereld.nl is Stan, de huidige nummer 96 van de nationale ranglijst. Hij behaalde in 2018 in zowel het enkel- als in het dubbelspel zijn beste resultaat. In het enkelspel stond hij op de 75e positie en in het dubbelspel 50e positie.

Meer informatie over Kimbria Racket Club lees je hier.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te vergemakkelijken / uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Klik hier voor meer informatie over het gebruik van cookies.z