Teams

Lewabo Huisman Groep

Voor het derde jaar op rij komt de ploeg uit Beneden-Leeuwen, Lewabo Huisman Groep uit in de Eredivisie Heren.

Lewabo Huisman Groep

Lewabo Huisman Groep

thiemo de bakker (30)

In 2006 schreef de Bakker als eerste Nederlandse tennisser het jeugdtoernooi van Wimbledon op zijn naam. In 2009 maakte Thiemo zijn debuut in het Nederlands Davis Cupteam, waar hij 14 van de 24 wedstrijden won. Thiemo speelt voor het derde jaar op rij mee bij het team van de Lewabo Lions.

Stefan Wauters (37)

De geboren Belg is voormalig sparringpartner en coach van Kim Clijsters. In 2006 bereikte Wauters zijn hoogste notering op de ATP-ranking, hij nam de 212e positie in.

Sander Gillé (28)

De Belgische Gillé, momenteel 82e op de ATP-ranking, komt voornamelijk uit in het dubbelspel. In totaal heeft Sander 13 challengers op zijn naam geschreven, de meeste heeft hij behaald met zijn (vaste) dubbelpartner Joran Vliegen. In de periode 2018-2019 kwam hij uit voor het Belgische Davis Cupteam.

joran vliegen (25)

Net als zijn teamgenoten Stefan en Sander komt ook Joran uit België. Samen met zijn vaste dubbelspelpartner Sander Gillé heeft Joran 12 challengers op zijn naam staan. Sinds 2018 maakt hij onderdeel uit van het Belgische Davis Cupteam. Vliegen behaalde dit jaar de 79e positie op de ATP-ranking, zijn hoogste ranking ooit.

Justin eleveld (26)

De mooiste overwinning boekte Eleveld in Australië, hij won hier zowel het voorbereidstoernooi als de dubbel in het juniorentoernooi van de Australian Open. In het seniorencircuit was het Justin zijn doel om door te breken naar de top, maar werd door blessures tegengehouden. Sinds enkele jaren is hij weer blessurevrij en geniet volop van het tennis.

remko de rijke (32)

Voormalig proftennisser en tenniscoach van Thiemo de Bakker. Naast sparringpartner, fysiotherapeut (én verloofde) van de nummer 6 van de wereld, Kiki Bertens, heeft Remko ook een eigen eigen tennisschool in België.

Jesper de Jong (18)

Jesper doet er alles aan om zijn droom te verwezenlijken: ooit tot de Top 100 van de wereld te horen. Op dit moment staat hij op de 41e positie op de ITF-ranglijst. Hij is bezig aan zijn tweede seizoen als fulltime speler. Afgelopen oktober mocht Jesper voor het eerst mee naar de Jeugd Olympische Spelen in Argentinië.

Stijn de Gier (26)

Afgelopen januari beleefde Stijn zijn droomdebuut als tenniscoach in het internationale tenniscircuit. Op de Australian Open begon hij aan een proefperiode met de Amerikaanse tennisster Danielle Collins. Als tennisser boekte Stijn in 2014 een succes met dubbelpartner Jesse Timmermans, hij pakte de Nederlandse Mastertitel.

Pedro Mol (27)

In de periode van 2010-2014 heeft Pedro gespeeld voor de Universiteit North Carolina Wilmington. Hij is actief geweest als professioneel tennisspeler in Europa. Pedro is op dit moment werkzaam bij bemiddelingsbureau Slamstox, hij helpt ambitieuze studenten van over de hele wereld om een sportbeurs in Amerika te vinden.

Vincent van den Honert (25)

Meer informatie over  Tennisvereniging Lewabo lees je hier.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te vergemakkelijken / uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Klik hier voor meer informatie over het gebruik van cookies.z