Teams

Life & Finance Spijkenisse

Op de gravelbanen van L.T.C. Spijkenisse strijdt het herenteam van Life & Finance Spijkenisse net als vorig jaar weer mee op het hoogste tennisniveau van Nederland.

Life & Finance Spijkenisse 1

Glenn Smits – Life & Finance Spijkenisse

glenn smits (28)

De 28-jarige tennisser behaalde in 2018 zijn hoogste ATP-ranking in het dubbelspel, samen met Botic van de Zandschulp behaalde hij een 389e positie. In 2015 maakte Glenn samen met Jesse Huta Galung zijn dubbelspel debuut op het ABN AMRO World Tennis Tournament. Samen met Nederlands beste tennisser Robin Haase speelde Smits in 2017 de eerste ronde partij op het ATP-toernooi in Rotterdam.

matthew pierot (29)

Matthew hoorde een periode bij de beste 900 spelers van de wereld. Na dit internationale avontuur, waarbij Jeffrey zijn broer begeleidde als coach, besloten zij hun passie voor tennis uit te bouwen en begonnen een eigen tennisschool: First Services.

boy vergeer (28)

Boy is op 7-jarige leeftijd begonnen met tennissen en heeft zowel nationaal als internationaal veel toernooien gespeeld. Momenteel speelt Boy Vergeer alleen op nationaal niveau. Net als zijn teamgenoot Matthew heeft Boy een eigen sportschool: Tennisschool Boy Vergeer.

Stefan Weeda (38)

Een oudgediende die in het verleden veel NRT’s heeft gewonnen. Hij speelt graag agressief vanaf de baseline maar staat in de dubbel zeker zijn mannetje. Als routinier gaat hij zeker zorgen voor punten.

Thorsten Sollie (21) en Jannick Lupescu (25).

Meer informatie over L.T.C. Spijkenisse lees je hier.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te vergemakkelijken / uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Klik hier voor meer informatie over het gebruik van cookies.z