Teams

Nieuwerkerk 1

Het herenteam van TC Nieuwerkerk is de regerend landskampioen. Het teamĀ startte dit seizoen met enkele blessures, maar wist zich na een geslaagde eindsprint alsnog te plaatsen voor de play-offs die de club dit jaar zelf organiseert.

Nieuwerkerk 1 1

V.l.n.r. Yoran Verschoor, Guy den Heijer, Bart van den Berg, Jeroen Camfferman en Stephan Fransen

yoran verschoor (34)

Verschoor speelt al 14 jaar met TC Nieuwerkerk in de Eredivisie Heren. Tijdens de Nationale Kampioenschappen Senioren indoor 2019 in Hilversum veroverde hij de titel in de 35+ categorie. Naast tennissen is Yoran sportpsycholoog en werkzaam in veel verschillende takken van sport. Hij werkt met individuele sporters en teams op verschillende niveaus, van jong tot oud en van breedtesporters tot Olympische sporters.

Guy den Heijer (22)

De 22-jarige Guy eindigde vorig jaar op plaats nummer 16 in Nederland. Tot en met een vingerbreuk in juli verloor hij in 2018 geen wedstrijd in Nederland en speelde hij twee halve finales op future niveau. In maart 2019 brak hij tijdens een wedstrijd in Qatar eveneens een vinger. Gelukkig was hij net op tijd weer fit voor de competitie en kan hij nu opnieuw met Nieuwerkerk voor het Landskampioenschap strijden.

Bart van den berg (25)

Na zijn afstuderen (Accountancy) in 2016 focust Bart zich volledig op zijn tennis en stond hij dat jaar zelfs op het centre court van het ABN Amro WTT als deelnemer in het dubbelspel, nadat hij de Supermatch won van Sander Arends. Naast de Eredivisie Heren speelt hij voornamelijk internationale toernooien. Bart beperkt zich tot op heden tot het nationale circuit, maar in de winter speelt hij ook in Europa en de Arabische landen.

jeroen camfferman (30)

Jeroen is selectietrainer bij TC Nieuwerkerk en speelt naast de Eredivisie Heren al enkele jaren in de Duitse competitie.

stephan fransen (30)

Na 10 jaar internationaal tennis richt Stephan zich momenteel meer op het coachen. Hij is druk met zijn eigen gym en is vooral actief als Personal Trainer. Hij speelt zowel zaterdag als zondag competitie en daarbij ook voor een club in Duitsland. In de zomerperiode is Stephan druk met begeleiden op toernooien en speelt zelf nu voornamelijk nationaal.

Meer informatie over TC Nieuwerkerk lees je hier.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te vergemakkelijken / uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Klik hier voor meer informatie over het gebruik van cookies.z