Teams

Nieuwerkerk 1

Het herenteam van TC Nieuwerkerk uit Nieuwerkerk aan den Ijssel (Zuid-Holland) is de regerend landskampioen. Het team strijdt tijdens de reguliere competitie voor een plek in de play-offs dat de club dit jaar zelf organiseert.

Nieuwerkerk 1 1

V.l.n.r. Yoran Verschoor, Guy den Heijer, Bart van den Berg, Jeroen Camfferman en Stephan Fransen

yoran verschoor (34)

Tijdens de Nationale Kampioenschappen Senioren indoor 2019 in Hilversum veroverde Yoran de titel in de 35+ categorie. Naast tennissen is Verschoor sportpsycholoog en is werkzaam in veel verschillende takken van sport. Hij werkt met individuele sporters en teams op verschillende niveaus, van jong tot oud en van breedtesporters tot Olympische sporters.

Guy den Heijer (22)

De 22-jarige den Heijer behaalde eind 2018 zijn beste enkelspel resultaat, op de nationale ranglijst stond hij op de 16e positie. Inmiddels staat hij in zijn enkelspel op de 40e positie en in zijn dubbelspel op de 24e positie.

Bart van den berg (25)

In 2016 maakte Bart zijn ATP-debuut op het ABN AMRO World Tennis Tournament. In de finale van de Supermatch won Bart van Sander Arends. Van den Berg beperkt zich tot op heden tot het nationale circuit, maar in de winter lonken uitstapjes naar Zuid-Europa en de Arabische landen.

jeroen camfferman (30)

Jeroen is selectietrainer bij TC Nieuwerkerk en heeft naast het spelen in de Eredivisie Heren enkele jaren in de Duitse competitie gespeeld.

stephan fransen (30)

Na het behalen van zijn HAVO-diploma wilde Stephan maar een ding: de tour op om zichzelf internationaal te testen. In 2014 verloor hij in het kwalificatietoernooi van het ABN Amro World Tennis Tournament.

Meer informatie over TC Nieuwerkerk lees je hier.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te vergemakkelijken / uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Klik hier voor meer informatie over het gebruik van cookies.z