Evenementen

11/2 – 17/2: ABN AMRO World Tennis Tournament

Het ABN AMRO World Tennis Tournament is het grootste internationale tennistoernooi van Nederland. Het evenement in Rotterdam Ahoy valt in de ATP 500-categorie. Dat betekent dat voor de winnaar in het enkelspel 500 punten voor de wereldranglijst klaarliggen.

Naast prachtig tennis kenmerkt het evenement zich ook door de vele andere activiteiten waar je als bezoeker aan kunt meedoen. Van workshops, clinics, shoppen, gamen tot uitgebreid dineren.

Voor komende editie maakte toernooidirecteur Richard Krajicek bekend dat onder anderen Alexander Zverev, Nick Kyrgios, Grigor Dimitrov, Marin Cilic en Stefanos Tsitsipas van de partij zijn. Of Roger Federer zijn titel komt verdedigen is nog even een vraagteken.

Gedurende de week in Ahoy vangt ook het ABN AMRO Wheelchair Tournament aan. De beste spelers in het rolstoeltennis worden door toernooidirecteur Esther Vergeer naar de havenstad gehaald om de strijd met elkaar aan te gaan. Waanzinnig leuk om deze spectaculaire sport van dichtbij te zien en te ervaren.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te vergemakkelijken / uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Klik hier voor meer informatie over het gebruik van cookies.z