Evenementen

9/2 – 10/2: Fed Cup: Nederland – Canada

Het Nederlands Fed Cupteam speelt op 9 en 10 februari 2019 in Den Bosch tegen Canada, de huidige nummer 17 van de wereldranglijst. Nederland komt in Wereldgroep II uit na het 4-1 verlies tegen Australië in de play-offs van Wereldgroep I.

Nederland vs. canada

Nederland en Canada speelden zes keer eerder tegen elkaar. De onderlinge tussenstand is 3-3. In 1987 speelden de twee landen voor de laatste keer tegen elkaar, waarin Canada met 3-0 won. Canada is de huidige nummer 17 van de wereldranglijst, en heeft als sterkste speler Eugenie Bouchard, de huidige nummer 123 van de wereldranglijst. Nederland staat op plek 10 van de wereldranglijst.

programma

Zaterdag 9 februari – 13:00 uur*
Op de eerste dag van het Fed Cupduel worden twee enkelspelpartijen gespeeld tussen de beste spelers van Nederland en Canada. 

Zondag 10 februari – 12:00 uur*
Op zondag valt de definitieve ontknoping. De dag begint met twee enkelspelpartijen. Het Fed Cupduel eindigt deze dag met de dubbelpartij tussen beide landen.

*tijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te vergemakkelijken / uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Klik hier voor meer informatie over het gebruik van cookies.z