Alkmaar

24/6 – 30/6: ITF World Tennis Tour Alkmaar

Van maandag 24 juni tot en met zondag 30 juni strijkt de ITF World Tennis Tour neer op het weidse tennispark van TC Alkmaar. Een week lang kan je genieten van internationaal tennis op topniveau.

24/6 - 30/6: ITF World Tennis Tour Alkmaar

Het voormalig Future toernooi in Alkmaar is een toernooi waarbij zowel bij de dames als bij de heren $15.000 aan prijzengeld te verdelen is. De spelers en speelsters strijden om punten voor de wereldranglijst. De deelnemers komen vanuit de hele wereld naar Alkmaar. Ze zijn een mix van jonge tennistalenten en spelers die bijvoorbeeld op de weg terug zijn van blessures. Zoals in 2017 winnaar van het toernooi in Alkmaar, Thiemo de Bakker. De toernooien van de ITF World Tennis Tour zijn de uitgelezen mogelijkheid om te stijgen op de wereldranglijst. Tijdens één van deze toernooien kan je de Roger Federer en Caroline Wozniacki van de toekomst zien spelen! Bezoek dus het toernooi in Alkmaar en geniet een week lang van tennis op internationaal topniveau. De toegang is gratis.

Kijk voor meer informatie over het toernooi op de website van de ITF WTT Alkmaar.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te vergemakkelijken / uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Klik hier voor meer informatie over het gebruik van cookies.z