Den Haag

1/7 – 7/7: ITF World Tennis Tour The Hague

De nationale en internationale tennis(sub)top komt van 1 tot en met 7 juli 2019 naar Den Haag voor de tweede editie van het internationale ‘ITF World Tennis Tour The Hague’. Tijdens dit toernooi zullen spelers en speelsters met posities op de wereldranglijst op de banen van Sportcentrum de Rhijenhof spelen.

1/7 - 7/7: ITF World Tennis Tour The Hague

Op maandag 1 juli en dinsdagochtend 2 juli vinden de kwalificaties van het toernooi plaats. Dinsdagmiddag 2 juli start vanaf 14:00 uur het hoofdtoernooi van ITF World Tennis Tour The Hague. Toernooidirecteur Mark-Paul Burgersdijk verwelkomt tijdens deze editie Nederlandse toppers als Arantxa Rus, Richel Hogenkamp, Quirine Lemoine, Ryan Nijboer, Niels Lootsma, Igor Sijsling en Mick Veldheer.

Een bezoek aan de ITF World Tennis Tour The Hague powered by Burgersdijk tennis is gratis. Het adres van Sportcentrum de Rhijenhof is: Noordweg 44a, 2548 AC in Den Haag.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te vergemakkelijken / uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Klik hier voor meer informatie over het gebruik van cookies.z