Nieuws

Arends en Pel bereiken finale Rafael Nadal Open

Sander Arends en David Pel hebben de eindstrijd bereikt van de Rafael Nadal Open. Het Nederlandse dubbelduo was in de halve finale met 6-4 7-6(6) te sterk voor de Venezolaan Luis David Martinez en Felipe Meligeni Rodrigues Alves uit Braziliƫ.

De Rafael Nadal Open is een challengertoernooi op Mallorca. Het evenement wordt gehouden op de academie van Rafael Nadal in Manacor, dat in het oosten van het Spaanse eiland ligt.

De tegenstanders in de finale voor het als eerste geplaatste koppel Arends/Pel komen uit de partij tussen Karol Drzewiecki en Szymon Walkow tegen Uladzimir Ignatik en Roman Safiullin.

Enkelspel
In het enkelspel van de Spaanse challenger kwamen Tim van Rijthoven en Botic van de Zandschulp in actie. De derde ronde was voor beiden het eindstation. Van Rijthoven verloor met 6-3 7-6(5) van Pedro Martinez en Van de Zandschulp was met 7-6(5) 3-6 4-6 niet opgewassen tegen Jurij Rodionov.

Opvallende naam in het speelschema is die van Andy Murray. De Schot liet een wildcard voor de US Open schieten om wedstrijdritme op te doen in het challengercircuit. Murray werd in de derde ronde uitgeschakeld door Matteo Viola.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te vergemakkelijken / uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Klik hier voor meer informatie over het gebruik van cookies.z