Nieuws

Arends en Pel bereiken Franse challengerfinale

Sander Arends en David Pel hebben de eindstrijd bereikt van het challengertoernooi in Mouilleron-le-Captif. Het Nederlandse duo versloeg in de halve finale Manuel Guinard en Lucas Miedler, die middels een wildcard deelnamen, met 7-5 6-4.

Arends en Pel zijn bij het indoortoernooi in het westen van Frankrijk ongeplaatst. In de openingsronde rekenden zij knap af met het als eerste geplaatste koppel Gille/Vliegen, waarna het duo Arneodo/Nys aan de kant werd gezet.

Jonny O’Mara en Ken Skupski zijn de tegenstanders in de finale. De als vierde geplaatste Britten versloegen in de andere halve finale Roman Jebavy en Igor Zelenay met tweemaal 6-3.

Fairfield
Sem Verbeek heeft in Amerika de dubbelfinale van de challenger in Fairfield bereikt. Aan de zijde van Andre Goransson was hij met 7-6(2) 6-3 te sterk voor Deiton Baughman en Brandon Holt.

Darian King en Peter Polansky zijn de tegenstanders in de finale.

Zowel de titelstrijd in Mouilleron-le-Captif als Fairfield staat voor zondag gepland en is via deze livestream live te volgen.

 

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te vergemakkelijken / uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Klik hier voor meer informatie over het gebruik van cookies.z