Nieuws

Arends en Pel in finale overklast door Brits duo

Sander Arends en David Pel hebben bij het challengertoernooi in Mouilleron-le-Captif naast de dubbeltitel gegrepen.

Jonny O’Mara en Ken Skupski waren in de eindstrijd een klasse beter. Het Britse koppel, als vierde geplaatst bij het Franse indoortoernooi, zette het Nederlandse dubbelduo binnen het uur met 6-1 6-4 aan de kant.

Arends is op plaats 81 van de dubbelranglijst terug te vinden. De 28-jarige Fries won dit jaar vijf challengertitels in het dubbelspel, waarvan drie aan de zijde van leeftijdsgenoot Pel.

De linkshandige Pel was dit jaar alleen met Arends succesvol bij de challengers en is de mondiale nummer 99 in het dubbelspel.

Als duo waren Arends en Pel voorafgaand aan de challenger in Mouilleron-le-Captif op plaats 131 van de jaarranking voor dubbelteams terug te vinden. Door de finaleplaats zullen zij enkele plekken gaan stijgen.

Verbeek
In het Amerikaanse Fairfield heeft ook Sem Verbeek in de finale van het dubbelspel zijn meerdere moeten erkennen. Aan de zijde van Andre Goransson was hij ondanks een wedstrijdpunt (op 10-9 in de derde set) niet opgewassen tegen Darian King en Peter Polansky. Het Barbadiaans/Canadese koppel sloeg zich met 6-4 3-6 12-10 naar de titel van het challengertoernooi.

 

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te vergemakkelijken / uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Klik hier voor meer informatie over het gebruik van cookies.z