Nieuws

Arends verliest Duitse challengerfinale

Het is Sander Arends niet gelukt om de dubbeltitel bij het challengertoernooi in Eckental te winnen. Ken Skupski en John-Patrick Smith waren in de eindstrijd met 7-6(2) 6-4 net iets beter dan de Fries, die deze week Roman Jebavy naast zich had.

Arends en zijn Tsjechische dubbelpartner waren als eerste geplaatst bij het challengertoernooi dat op een snelle indoorbaan werd afgewerkt.

Het koppel Skupski/Smith werd als tweede ingeschaald en hadden aan één servicebreak genoeg om de titel binnen te slepen. Bij 3-3 in de tweede set verloren Arends en Jebavy hun opslagbeurt. Dit bleek de beslissend, al hadden ze een game later nog drie mogelijkheden om de schade te repareren, maar Skupski en Smith hielden stand.

Door het verlies blijft het aantal toernooizeges voor de 28-jarige Arends dit seizoen op vijf staan. Drie daarvan werden geboekt met David Pel als partner.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te vergemakkelijken / uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Klik hier voor meer informatie over het gebruik van cookies.z