Nieuws

Bertens opnieuw te bewonderen in Rosmalen

Kiki Bertens stond bovenaan het verlanglijstje van Libéma Open en achter haar naam kan nu een vinkje worden gezet. De Nederlandse nummer één doet ook komende editie (van 6 tot en met 14 juni) mee aan het grastoernooi in Rosmalen.

Bij de Libéma Open van 2019 was Bertens in de finale tegen Alison Riske één punt verwijderd van de toernooizege. Ze zou daarmee de eerste Nederlandse winnares na Michaëlla Krajicek in 2006 zijn geworden.

Toernooidirecteur Marcel Hunze: ‘We zijn verheugd dat Kiki weer heeft gekozen voor Libéma Open als startpunt van het grasseizoen. De kans voor het publiek om een Nederlandse top10-speelster in eigen land te zien spelen, komt niet vaak voor. Wij zijn daarom blij dat we dat net als vorig jaar mogelijk kunnen maken.’

Libéma Open is een gecombineerd WTA/ATP-toernooi dat van zaterdag 6 tot en met zondag 14 juni plaatsvindt op de grasbanen van het Autotron ‘s-Hertogenbosch. Adrian Mannarino en Alison Riske zijn de titelverdedigers in het enkelspel.

Kaarten voor Libéma Open zijn te verkrijgen via  www.libema-open.nl en telefonisch via 0900 – 1353.

 

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te vergemakkelijken / uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Klik hier voor meer informatie over het gebruik van cookies.z