Nieuws

De Vroome wint in Solarino ITF-titel

Met overmacht heeft Indy de Vroome de finale van het ITF-toernooi in Solarino gewonnen. Urszula Radwanska werd met 6-1 6-2 aan de kant gezet. De Cromvoirtse pakte zodoende haar tweede ITF-titel in de categorie 25.000 dollar van het seizoen.

De Vroome was als vijfde geplaatst bij het het Italiaanse outdoortoernooi en verloor onderweg naar de eindoverwinning geen enkele set. De 28-jarige Radwanska, die in 2012 op de 29ste plek van de wereldranglijst stond, was als vierde ingeschaald bij het 25.000 dollartoernooi, maar had in de eindstrijd niets in te brengen.

In oktober was De Vroome ook de beste bij het 60.000 dollartoernooi van Saguenay. In augustus won ze het 25.000 dollartoernooi van Verbier en in april was er de eindzege in een lagere categorie in het Turkse Antalya. Dit markeerde haar comeback na een lange periode van afwezigheid op de tour door de ziekte van Lyme.

De Vroome is op plek 258 van de mondiale ranglijst terug te vinden.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te vergemakkelijken / uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Klik hier voor meer informatie over het gebruik van cookies.z