Nieuws

Finales voor Van de Zandschulp, De Vroome en De Jong

Botic van de Zandschulp is deze week goed op dreef in Hamburg. Hij heeft als ongeplaatste speler de eindstrijd van het challengertoernooi in de Duitse havenstad bereikt.

In de halve finale versloeg Van de Zandschulp Salvatore Caruso met 4-6 6-4 6-2. De Italiaan was als eerste geplaatst en is de nummer 100 van de wereld. Voor Van de Zandschulp betekende het zijn eerste winstpartij op een speler uit de top100 dit jaar.

De Spanjaard Bernabe Zapata Miralles is de tegenstander in de finale. De titelstrijd zal rond 14.30 uur starten en is via deze livestream te bekijken.

ITF
In Canada heeft Indy de Vroome de finale bereikt van het ITF-toernooi in Saguenay. In de halve finale leverde ze een hevige strijd uit met Francoise Abanda. De Vroome wist uiteindelijk met 6-7(4) 7-6(6) 7-6(5) aan het langste eind te trekken.

Robin Anderson uit Amerika is de tegenstandster in de titelstrijd van het met 60.000 dollar gedoteerde hardcourttoernooi.

Jesper de Jong speelt in Amerika de finale van het ITF-toernooi in Fort Wort. Middels een 7-6(7) 6-3 zege op Alfredo Perez verzekerde hij zich voor de titelstrijd, waarin hij nummer vier van de plaatsing Ryan Peniston treft.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te vergemakkelijken / uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Klik hier voor meer informatie over het gebruik van cookies.z