Nieuws

Ontdek tennis tijdens de Nationale Sportweek

De Nationale Sportweek is begonnen! Van 15 t/m 29 september zettenden ontzettend veel clubs, bonden, gemeenten en andere organisaties in Nederland hun deuren open. Het doel? Het voor jou makkelijk en leuk maken om nieuwe sporten uit te proberen en samen met anderen sportplezier te beleven. En dus is de Nationale Sportweek de ideale gelegenheid om kennis te maken met tennis. Loop binnen bij een tennisvereniging in de buurt en vraag naar de mogelijkheden. Bovendien kan je met de AH Sportactie t/m 30 september sparen voor sportvouchers, die je t/m 25 november kan inzetten om gratis te tennissen bij een vereniging bij jou in de buurt.

Enthousiast geworden om het een keer te proberen? In de verenigingszoeker vind je alle tennisverenigingen bij jou in de buurt. Op de site van de AH Sportactie kan je ook nagaan welke verenigingen meedoen aan de actie. Wil je eerst meer weten over de tennissport? Check dan eens de gezondheidsvoordelen van tennis, wat een vereniging jouw kan bieden en wat je nodig hebt om te beginnen (hint: niet veel!).

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te vergemakkelijken / uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Klik hier voor meer informatie over het gebruik van cookies.z