Nieuws

Middelkoop verliest ook tweede finale van 2019

Het is Matwé Middelkoop niet gelukt om de dubbelspelfinale van het ATP 250-toernooi van Marseille winnend af te sluiten. De Bredanaar ging met zijn partner Ben McLachlan in de eindstrijd met 3-6 7-6 3-10 onderuit tegen Jeremy Chardy en Fabrice Martin.

Robin Haase is de vaste partner van Middelkoop, maar de Hagenaar kwam deze week niet in actie. Aan de zijde van Haase bereikte de nummer 41 van de wereld dit jaar de finale van het ATP-toernooi in Doha, maar moest daar ook de felicitaties aan de tegenstanders geven.

De samenwerking met McLachlan was deze week dus redelijk succesvol met het bereiken van de finaledag in de Zuid-Franse havenstad. McLachlan is geboren in Nieuw-Zeeland, maar komt uit voor Japan. Hij is de nummer 27 van de dubbelspelranglijst.

Komende week staat het ATP 500-toernooi van Dubai op het programma waar Middelkoop en Haase weer samen in actie komen. Het Nederlandse duo neemt het in de openingsronde op tegen Philipp Kohlschreiber en Fernando Verdasco.

Jean-Julien Rojer is samen met Horia Tecau ook van de partij in Dubai. Het Nederlands/Roemeense koppel vindt in de eerste ronde Jurgen Melzer en Nenad Zimonjic tegenover zich.

Middelkoop verliest tweede finale van 2019 2

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te vergemakkelijken / uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Klik hier voor meer informatie over het gebruik van cookies.z