Nieuws

Ontdek tennis op een open dag in de buurt!

Wil jij nieuwe mensen ontmoeten, leren tennissen of gewoon lekker een balletje slaan? Ontdek en ervaar hoe leuk tennis is en kom naar een open dag van een tennisclub bij jou in de buurt!

Ontdek hoe leuk tennis is en kom naar de open dag bij jou in de buurt! 2

Tennis is voor iedereen, tennis is gezond en tennis brengt mensen samen. Nederland telt bijna 1.700 tennisverenigingen. In de praktijk betekent dit dat er altijd wel een vereniging bij jou in de buurt is! Al deze verenigingen zorgen voor een rijk en divers verenigingsleven met gezellige sociale activiteiten. Hierdoor is tennis voor veel leden méér dan een sport, de tennisvereniging is hun tweede huis geworden.

Ontdek tennis op een open dag in de buurt!

Tennissen kan op allerlei manieren: door lessen te nemen bij een tennisleraar, door gewoon vrijblijvend met familie of vrienden te spelen of door deel te nemen aan de diverse competities en toernooien die door de tennisbond (KNLTB) worden georganiseerd. Of een combinatie hiervan natuurlijk! Dankzij alle mogelijkheden is tennis een sport die geschikt is voor iedereen, op elk niveau en elke leeftijd. Bovendien is tennis een sport die flexibel in je agenda te passen is!

 

Ontdek hoe leuk tennis is en kom naar de open dag bij jou in de buurt! 3

Als je nog nooit hebt getennist, dan is het bezoeken van één van de open dagen bij jou in de buurt de snelste manier om kennis te maken met de sport. Clubs die een open dag organiseren, zorgen ervoor dat je goed wordt opgevangen. Zo hoef je vaak geen racket of tennisballen mee te nemen en organiseren ze clinics onder leiding van een tennisleraar. Een ideale en laagdrempelige manier dus om zonder verplichtingen tennis te beleven.

 

Waarom tennis? 1

Na afloop van de open dag kun je vervolgens bepalen of tennis echt wat voor je is. Veel verenigingen bieden vervolgens een gunstig lidmaatschap voor instappers. Klinkt dit goed? Kijk dan op www.tennis.nl/open-dagen voor een overzicht van alle deelnemende verenigingen en hun programma.

 

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te vergemakkelijken / uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Klik hier voor meer informatie over het gebruik van cookies.z