Nieuws

Rus wint in Marbella; Burger finaliste in Praag

Arantxa Rus heeft de titel van het ITF-toernooi in Marbella opgeëist. In de finale werd Marina Bassols Ribera met 6-2 6-2 verslagen.

Op weg naar de titel hoefde het eerste reekshoofd alleen in de tweede ronde een set af te staan. In de eindstrijd tegen de thuisspelende Bassols Ribera kwam Rus geen enkele keer in de problemen.

De titel van het 25.000 dollar toernooi aan de Zuid-Spaanse kust betekende de zesde toernooizege in deze categorie voor Rus en brengt haar op de rand van de mondiale top100.

Cindy Burger

Cindy Burger

Cindy Burger ging in de finale van het 25.000 dollar toernooi in Praag onderuit. De als vijfde geplaatste Jesika Maleckova was met duidelijke cijfers te sterk: 6-1 6-2.

Toch kan Burger terugkijken op een goed toernooi. De speelster uit Volendam knokte zich via het kwalificatietoernooi naar het hoofdschema van het ITF-toernooi in de Tsjechische hoofdstad.

Maar liefst zeven partijen werden op rij gewonnen, totdat ze in de eindstrijd haar meerdere moest erkennen in de voor eigen publiek spelende Maleckova.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te vergemakkelijken / uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Klik hier voor meer informatie over het gebruik van cookies.z