Nieuws

Schuurs bereikt dubbelfinale in Cincinnati

Demi Schuurs heeft samen met haar vaste partner Anna-Lena Groenefeld de eindstrijd bereikt van het grote WTA-toernooi in Cincinnati. In de halve finale van de Western & Southern Open was het als vijfde geplaatste duo met 7-6(5) 7-6(4) te sterk voor Bethanie Mattek-Sands en CoCo Vandeweghe.

Het wordt de vijfde finale van dit seizoen voor het koppel Schuurs/Groenefeld. De teller wat betreft toernooizeges staat echter nog op nul. In Doha, Rome, Birmingham en vorige week in Toronto moesten ze genoegen nemen met het zilver.

Tegenstanders in de eindstrijd van het Premiertoernooi in Cincinnati zijn Lucie Hradecka en Andreja Klepac. De Tsjechisch/Amerikaanse combinatie was met 7-6(7) 7-5 te sterk voor de tweelingzusjes Karolina en Kristyna Pliskova.

De titelstrijd op het Amerikaanse hardcourt staat gepland voor 02.00 uur (Nederlandse tijd) in de nacht van zaterdag op zondag.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te vergemakkelijken / uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Klik hier voor meer informatie over het gebruik van cookies.z