NK Tennis

12-12: Hogenkamp trekt zich op laatste moment terug

Richel Hogenkamp heeft zich op het laatste moment afgemeld voor de Nederlandse Loterij NK Tennis. De Doetinchemse was de topfavoriete bij de strijd om de nationale titel in Alphen aan den Rijn.

Hogenkamp was als eerste geplaatst bij het eindejaarstoernooi en kende een bye in de eerste ronde. In de kwartfinale zou ze aan moeten treden tegen de winnares van het duel tussen qualifier Suzan Lamens en Stephanie Visscher.

De plek van Hogenkamp wordt ingenomen door een lucky loser. Wie dat is, wordt vrijdagochtend middels een loting bepaald.

Thiemo de Bakker had zich eerder al afgemeld bij de organisatie in Tenniscentrum Nieuwe Sloot. De nummer drie van Nederland heeft teveel last van zijn knie. De verwachting is dat De Bakker wel op tijd fit zal zijn voor de start van het nieuwe seizoen. Hij zal dan aantreden bij enkele challengertoernooien in de Verenigde Staten.

Alle wedstrijden van het NK Tennis zijn tot en met donderdag gratis te bezoeken. Voor de wedstrijden van vrijdag, zaterdag en zondag koop je vanaf €5,- hier je toegangskaarten.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te vergemakkelijken / uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Klik hier voor meer informatie over het gebruik van cookies.z