Over Tennis.nl

Welkom op de website van TENNIS.NL. Een initiatief van de KNLTB gericht op de beleving en promotie van de tennissport in Nederland.

Op dit platform vind je alles wat je moet weten over tennis, het is jouw gids in de wereld van tennis. Zo laten we je weten hoe je de laatste evenementen kan volgen, maar ook waar je een tennisbaan kan huren. De website wordt regelmatig voorzien van nieuwe content, waarbij deze content is onder te verdelen in een zevental rubrieken:

HOW-TO

Via korte video’s geven we uitleg aan mensen die willen starten met tennis. We geven antwoord op vragen als:

  • Waar vind ik een vereniging?
  • Wat heb ik nodig om te starten?
  • Hoe werkt de puntentelling eigenlijk?
  • Hoe verbeter ik mijn spel?

Love game

In deze rubriek vertellen actieve tennissers over hun liefde voor de sport tennis.

 

 

 

Second serve

In deze rubriek vertellen tennissers die na een pauze de sport weer hebben opgepakt over het opnieuw ontdekken van tennis.

 

Dubbelspel

In deze rubriek laten we bijzondere koppels aan het woord. Partners, vader/zoon, zussen, bekend en onbekend. We laten hen vertellen over de rol die tennis in hun leven speelt

Tennis in Nederland

In deze rubriek zetten we elke maand één provincie in de spotlights en laten we de mooiste plekken zien om te tennissen.

 

Advantage

Tennissen heeft talloze voordelen. Hier vertellen we welke dat zijn!

 

 

NIEUWS

We brengen het laatste nieuws uit de wereld van tennis. Zo vind je op tennis.nl actuele resultaten van de grote toernooien en een evenementenkalender zodat je altijd op de hoogte bent waar de tenniswereld actief is. Tot slot blikken we wekelijks inhoudelijk vooruit op het aankomende grote toernooi, met specifiek aandacht voor de Nederlandse toptennissers.

 

Heb je zelf ideeën voor leuke content of ken je mooie tennisverhalen? Laat het ons dan weten via redactie@tennis.nl.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te vergemakkelijken / uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Klik hier voor meer informatie over het gebruik van cookies.z