Toptennis

De Nederlandse tennissers, van de jeugd tot aan onze Davis Cup en Fed Cup helden, komen wekelijks in actie. Het grootste gedeelte van het jaar spelen ze in het buitenland om punten te verzamelen voor de wereldranglijst. Maar laten we de grote toernooien in Nederland, zoals het ABN AMRO WTT en Libéma Open niet vergeten. En wat dacht je van Eredivisie Tennis in mei en juni? Op deze pagina vind je het laatste nieuws en al het andere wat je maar wilt weten over toptennis.

Fed Cup

Op 9 en 10 februari vindt het Fed Cup-duel Nederland – Canada plaats in de Maaspoort Sports & Events. Arantxa Rus, Richel Hogenkamp, Bibiane Schoofs en dubbelspecialiste Demi Schuurs gaan strijden voor een plek in de Wereldgroep. Heb je geen kaartje kunnen bemachtigen? Op tennis.nl/fed-cup kan je het laatste nieuws, de livestream, wedstrijdverslagen en uitslagen blijven volgen!

Davis Cup

Het Nederlands Davis Cupteam speelde op 1 en 2 februari 2019 een uitwedstrijd tegen Tsjechië, de huidige nummer 14 van de wereldranglijst. Na een spannend weekend was het Nederland die met een 3-1 overwinning rechtstreekse plaatsing voor het eindtoernooi afdwong. Wil je alles nog eens nalezen of kippenvel krijgen van de aftermovie? Check dan de Davis Cup pagina!

Video's & artikelen

Wil je graag van het laatste nieuws op de hoogte worden gehouden en gave evenementen beleven vanaf de tribune of vanaf je bank? Check dan regelmatig de evenementenkalender, onze nieuwsartikelen en de toptennis  video’s.

Heb je suggesties of kan je bepaalde informatie niet vinden die je hier wel verwacht? We horen graag van je! Stuur een mail naar redactie@tennis.nl.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te vergemakkelijken / uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Klik hier voor meer informatie over het gebruik van cookies.z