Tennis inspiratie

NIEUW
02:02
Geselecteerd Speelt nu af

Verbeter voorgoed je opgooi met deze tips!

Met deze tips van Alex Reijnders, Technisch Manager van KNLTB, verbeter je voorgoed je opgooi. Hoe beter je opgooi, hoe beter je service!

NIEUW
01:17
Geselecteerd Speelt nu af

Love Game: waarom tennis in Evelien's drukke agenda past

Dat tennis een sport is die makkelijk in je agenda past, bewijst Evelien als geen ander. Een drukke baan, kickboksen, crossfit én tennissen. Sinds kort heeft ze haar oude liefde weer opgepakt. Benieuwd waarom ze weer op de tennisbaan te vinden is en hoe het haar bevalt? Bekijk hier het verhaal van Evelien.

NIEUW
01:59
Geselecteerd Speelt nu af

Haarhuis & Eltingh: Oude liefde roest niet

Paul Haarhuis en Jacco Eltingh, een ongenaakbaar duo in het tenniscircuit in de jaren '90. Ze wonnen toernooi na toernooi, werden wereldkampioen en waren het eerste koppel dat alle vier de Grand Slams op hun naam schreef. Inmiddels werken ze samen aan nieuwe dromen bij de KNLTB, waarin ze hun ervaringen uit het verleden goed kunnen toepassen. Tijd voor een mooie terugblik op hun dubbelspel, op en naast de baan. Bekijk hier het verhaal van Paul & Jacco.

NIEUW
01:32
Geselecteerd Speelt nu af

Robin van Helden: Na atletiekcarrière terug op de tennisbaan

Robin van Helden was van oorsprong een zwemmer en kwam door een verhuizing in aanraking met de tennissport, totdat hij gewezen werd op zijn hardlooptalent. De alleskunner heeft op internationaal niveau een prachtige atletiekcarrière gehad met een EK, WK en twee halve finales op de 800 en 1500 meter van de Olympische Spelen in Seoel (1988) en Barcelona (1992). Inmiddels heeft hij zijn hardloopschoenen weer verruild voor tennisschoenen en staat hij wekelijks, nog steeds lichtelijk fanatiek, op de tennisbaan.

NIEUW
02:04
Geselecteerd Speelt nu af

How To: greep

Hoe je je racket vasthoudt verschilt per slag. Alex Reijnders legt je de verschillen uit tussen de forehand greep en de backhandgreep. Bekijk zijn handige trucs om jezelf een fijne greep aan te leren.

NIEUW
00:51
Geselecteerd Speelt nu af

How To: rackets

Er is veel keuze in de soorten rackets. Alex Reijnders legt je uit wat belangrijk is bij een racket en waar je op moet letten als je op zoek bent naar een racket.

Toptennis

NIEUW
01:33
Geselecteerd Speelt nu af

Kiki Bertens lijkt klaar voor Wimbledon

Met haar finaleplaats op Libéma Open en haar halve finale in Eastbourne heeft de nummer vier van de wereld een goede voorbereiding gehad op Wimbledon. Vorig jaar bereikte Kiki Bertens de kwartfinale in Londen. Kan ze deze prestatie verbeteren?

NIEUW
02:03
Geselecteerd Speelt nu af

Lesley Kerkhove strandt bij de buut Wimbledon

Ondanks een sterk optreden, ging de 27-jarige Kerkhove bij haar debuut op Wimbledon in twee sets onderuit tegen se Servische Ivana Jorovic.

NIEUW
03:59
Geselecteerd Speelt nu af

Raemon Sluiter kijkt terug op eerste ronde partij Bertens

Kiki Bertens wint haar eerste ronde partij, haar coach Raemon Sluiter ziet zijn pupil steeds meer groeien.

NIEUW
02:29
Geselecteerd Speelt nu af

Bertens is trots op zichzelf na strakke overwinning Minella

De nummer vier van de wereld had weinig moeite met haar eerste ronde partij tegen Mandy Minella. Hoe kijkt Kiki zelf terug op deze overwinning?

NIEUW
02:35
Geselecteerd Speelt nu af

Kiki Bertens knokt zich naar een overwinning

In haar tweede ronde partij kon Kiki haar tegenstander Townsend al bijna feliciteren, maar wist zich toch terug te knokken. Hiermee heeft ze zich geplaatst voor de derde ronde!

NIEUW
00:30
Geselecteerd Speelt nu af

Geniet van Wimbledon met 50% korting!

Wil jij niets missen van Wimbledon en de andere Grand Slams? Op de Eurosport Player zie je elke bal en elke baan. Meld je nu aan en ontvang een jaar lang 50% korting met vouchercode NL50ESP. Kijk voor meer informatie op Tennis.nl.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te vergemakkelijken / uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Klik hier voor meer informatie over het gebruik van cookies.z