Tennis inspiratie

NIEUW
00:51
Geselecteerd Speelt nu af

How To: rackets

Er is veel keuze in de soorten rackets. Alex Reijnders legt je uit wat belangrijk is bij een racket en waar je op moet letten als je op zoek bent naar een racket.

NIEUW
01:35
Geselecteerd Speelt nu af

How To: de passeerslag

Je tegenstander komt naar het net, wat doe je dan? Bekijk de tips van Alex Reijnders hoe je de netspeler het beste kunt passeren.

NIEUW
02:04
Geselecteerd Speelt nu af

How To: greep

Hoe je je racket vasthoudt verschilt per slag. Alex Reijnders legt je de verschillen uit tussen de forehand greep en de backhandgreep. Bekijk zijn handige trucs om jezelf een fijne greep aan te leren.

NIEUW
01:17
Geselecteerd Speelt nu af

Love Game: waarom tennis in de Evelien's drukke agenda past

Dat tennis een sport is die makkelijk in je agenda past, bewijst Evelien als geen ander. Een drukke baan, kickboksen, crossfit én tennissen. Sinds kort heeft ze haar oude liefde weer opgepakt. Benieuwd waarom ze weer op de tennisbaan te vinden is en hoe het haar bevalt? Bekijk hier het verhaal van Evelien.

NIEUW
01:18
Geselecteerd Speelt nu af

Love Game: het clubgevoel van Frank

Frank is pas tijdens zijn studie op het CIOS in aanraking met tennis gekomen. Inmiddels is hij niet meer weg te denken op de plek waar hij heeft leren tennissen. Als groundsman en tennisleraar is hij vaak op de club, die voor hem als zijn thuis voelt. Dit warme gevoel brengt hij het liefst over op zoveel mogelijk mensen op de club. Bekijk hier het volledige verhaal van Frank.

NIEUW
01:08
Geselecteerd Speelt nu af

Love Game: het moment dat Bianca tennisser werd

Als 3-jarig meisje zat Bianca de Bruijn al op de tennisbaan. Heel gek is het dus niet dat ze inmiddels een tennisschool runt met haar moeder, in het speciaal onderwijs werkt én is uitgeroepen tot Verenigingsleraar van het Jaar 2016. Haar passie brengt ze met groot plezier over op haar leerlingen. Bekijk hier het hele verhaal van Bianca.

Toptennis

NIEUW
00:39
Geselecteerd Speelt nu af

Fed Cup: Hoogtepunten Rus - Abanda

Het was een heerlijke strijd die jammer genoeg voor Nederland de verkeerde kant op viel. Bekijk de mooiste momenten van de wedstrijd terug in de video!

NIEUW
00:17
Geselecteerd Speelt nu af

Fed Cup: Openingsceremonie Nederland - Canada

De derde wedstrijd in het Fed Cupduel tussen Nederland en Canada is begonnen! Arantxa Rus neem het op tegen Bianca Andreescu. Kan Nederland vandaag voor een stunt zorgen? Het publiek is er klaar voor! Let's go Holland

NIEUW
00:26
Geselecteerd Speelt nu af

Fed Cup: Rus en Haarhuis testen reactievermogen

1-0 voor Arantxa Rus! Met het reactievermogen van de speelster zit het wel goed. In een heus duel met captain Paul Haarhuis ging ze er met de winst vandoor.

NIEUW
04:47
Geselecteerd Speelt nu af

Fed Cup: Maak kennis met het Team NL Fed Cupteam

Hoge hakken, valentijnskado's en een chaotisch ontbijt. Naast de tennisbaan in Den Bosch leren we het Team NL Fed Cupteam op een hele andere manier kennen. Leef mee met de dames in de vlog.

NIEUW
01:43
Geselecteerd Speelt nu af

Fed Cup: Bibiane Schoofs terug in Team NL Fed Cupteam

Het is zes jaar geleden dat Bibiane Schoofs voor het laatst uitkwam voor het Team NL Fed Cupteam. ‘Het is geweldig om weer terug te zijn in het team, ik zie het als een soort beloning voor mijn harde werken en goede resultaten van het laatste jaar’, aldus een glunderende Schoofs.

NIEUW
02:11
Geselecteerd Speelt nu af

Fed Cup: Training Bibiane Schoofs en Richel Hogenkamp

Op de gravelbaan in de Maaspoort Sports & Events in Den Bosch bereiden Bibiane Schoofs en Richel Hogenkamp zich voor op de Fed Cup-ontmoeting met Canada.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te vergemakkelijken / uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Klik hier voor meer informatie over het gebruik van cookies.z