Tennis inspiratie

NIEUW
00:56
Geselecteerd Speelt nu af

Nederland Tennisland. Iedereen doet mee.

Nederland Tennisland. Iedereen doet mee. Of je nou een jongen of meisje bent, arm of rijk, blond of donker, jong of oud, fit of met beperking, tennis is er voor iedereen. Doe je ook mee?

NIEUW
02:02
Geselecteerd Speelt nu af

Verbeter voorgoed je opgooi met deze tips!

Met deze tips van Alex Reijnders, Technisch Manager van KNLTB, verbeter je voorgoed je opgooi. Hoe beter je opgooi, hoe beter je service!

NIEUW
01:17
Geselecteerd Speelt nu af

Love Game: waarom tennis in Evelien's drukke agenda past

Dat tennis een sport is die makkelijk in je agenda past, bewijst Evelien als geen ander. Een drukke baan, kickboksen, crossfit én tennissen. Sinds kort heeft ze haar oude liefde weer opgepakt. Benieuwd waarom ze weer op de tennisbaan te vinden is en hoe het haar bevalt? Bekijk hier het verhaal van Evelien.

NIEUW
01:59
Geselecteerd Speelt nu af

Haarhuis & Eltingh: Oude liefde roest niet

Paul Haarhuis en Jacco Eltingh, een ongenaakbaar duo in het tenniscircuit in de jaren '90. Ze wonnen toernooi na toernooi, werden wereldkampioen en waren het eerste koppel dat alle vier de Grand Slams op hun naam schreef. Inmiddels werken ze samen aan nieuwe dromen bij de KNLTB, waarin ze hun ervaringen uit het verleden goed kunnen toepassen. Tijd voor een mooie terugblik op hun dubbelspel, op en naast de baan. Bekijk hier het verhaal van Paul & Jacco.

NIEUW
01:32
Geselecteerd Speelt nu af

Robin van Helden: Na atletiekcarrière terug op de tennisbaan

Robin van Helden was van oorsprong een zwemmer en kwam door een verhuizing in aanraking met de tennissport, totdat hij gewezen werd op zijn hardlooptalent. De alleskunner heeft op internationaal niveau een prachtige atletiekcarrière gehad met een EK, WK en twee halve finales op de 800 en 1500 meter van de Olympische Spelen in Seoel (1988) en Barcelona (1992). Inmiddels heeft hij zijn hardloopschoenen weer verruild voor tennisschoenen en staat hij wekelijks, nog steeds lichtelijk fanatiek, op de tennisbaan.

NIEUW
00:51
Geselecteerd Speelt nu af

How To: rackets

Er is veel keuze in de soorten rackets. Alex Reijnders legt je uit wat belangrijk is bij een racket en waar je op moet letten als je op zoek bent naar een racket.

Toptennis

NIEUW
00:32
Geselecteerd Speelt nu af

NK Tennis: Kids Day!

Geweldig om zoveel blije gezichtjes te zien tijdens de Kids Day bij NK Tennis! Naast de oefeningen en spellen op de baan mochten de kleinste toppers het ook nog eens opnemen tegen topper Jiske Griffioen.

NIEUW
00:58
Geselecteerd Speelt nu af

Geniet na van de NK Tennis 2019!

Een week vol toptennis, blije gezichten tijdens Kids Day en op Kidsplaza, spanning en ontlading bij het spelen van de eerste editie van de NK tennisquiz, terechte winnaars en nog veel meer! Beleef de NK Tennis 2019 in één minuut

NIEUW
00:23
Geselecteerd Speelt nu af

Scheffers heeft abonnement op NK Tennis!

Maikel Scheffers prolongeerde wederom zijn titel bij de mannen in het enkelspel van het rolstoeltennistoernooi en schrijft voor de 8e keer de titel Nederlands Kampioen op zijn naam. Wat een prestatie!

NIEUW
00:44
Geselecteerd Speelt nu af

De ontlading van Tim van Rijthoven!

Het enkelspel bij de heren is gewonnen door Tim van Rijthoven. In een spannende finale was hij in drie sets te sterk voor Botic van de Zandschulp. Eindstand: 3-6 6-3 6-4. Gefeliciteerd met je nationale titel Tim!

NIEUW
00:44
Geselecteerd Speelt nu af

Lemoine is oppermachtig in finale NK Tennis

Een oppermachtige Quirine Lemoine in finale NK Tennis! Na een niet al te best tennisjaar is Lemoine super blij dat ze het jaar als Nederlands Kampioen afsluit!

NIEUW
00:37
Geselecteerd Speelt nu af

Marjolein Buis zwaait uit in stijl

In wat waarschijnlijk haar laatste wedstrijd ooit in Nederland was, pakte Marjolein Buis Wheelchair Tennis Player de titel tijdens de NK. En daar was ze dolgelukkig mee!

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te vergemakkelijken / uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Klik hier voor meer informatie over het gebruik van cookies.z