Tennis inspiratie

NIEUW
01:17
Geselecteerd Speelt nu af

Love Game: waarom tennis in Evelien's drukke agenda past

Dat tennis een sport is die makkelijk in je agenda past, bewijst Evelien als geen ander. Een drukke baan, kickboksen, crossfit én tennissen. Sinds kort heeft ze haar oude liefde weer opgepakt. Benieuwd waarom ze weer op de tennisbaan te vinden is en hoe het haar bevalt? Bekijk hier het verhaal van Evelien.

NIEUW
01:59
Geselecteerd Speelt nu af

Haarhuis & Eltingh: Oude liefde roest niet

Paul Haarhuis en Jacco Eltingh, een ongenaakbaar duo in het tenniscircuit in de jaren '90. Ze wonnen toernooi na toernooi, werden wereldkampioen en waren het eerste koppel dat alle vier de Grand Slams op hun naam schreef. Inmiddels werken ze samen aan nieuwe dromen bij de KNLTB, waarin ze hun ervaringen uit het verleden goed kunnen toepassen. Tijd voor een mooie terugblik op hun dubbelspel, op en naast de baan. Bekijk hier het verhaal van Paul & Jacco.

NIEUW
01:32
Geselecteerd Speelt nu af

Robin van Helden: Na atletiekcarrière terug op de tennisbaan

Robin van Helden was van oorsprong een zwemmer en kwam door een verhuizing in aanraking met de tennissport, totdat hij gewezen werd op zijn hardlooptalent. De alleskunner heeft op internationaal niveau een prachtige atletiekcarrière gehad met een EK, WK en twee halve finales op de 800 en 1500 meter van de Olympische Spelen in Seoel (1988) en Barcelona (1992). Inmiddels heeft hij zijn hardloopschoenen weer verruild voor tennisschoenen en staat hij wekelijks, nog steeds lichtelijk fanatiek, op de tennisbaan.

NIEUW
01:35
Geselecteerd Speelt nu af

How To: de passeerslag

Je tegenstander komt naar het net, wat doe je dan? Bekijk de tips van Alex Reijnders hoe je de netspeler het beste kunt passeren.

NIEUW
02:04
Geselecteerd Speelt nu af

How To: greep

Hoe je je racket vasthoudt verschilt per slag. Alex Reijnders legt je de verschillen uit tussen de forehand greep en de backhandgreep. Bekijk zijn handige trucs om jezelf een fijne greep aan te leren.

NIEUW
00:51
Geselecteerd Speelt nu af

How To: rackets

Er is veel keuze in de soorten rackets. Alex Reijnders legt je uit wat belangrijk is bij een racket en waar je op moet letten als je op zoek bent naar een racket.

Toptennis

NIEUW
00:30
Geselecteerd Speelt nu af

Kiki Bertens wint van goede vriendin in Rosmalen

Game, set & match! Wat een heerlijk begin van het grasseizoen voor Kiki Bertens! De nummer één van de plaatsing overklast haar goede vriendin Johanna Larsson met 6-3 6-1. In de tweede ronde treft ze landgenote Arantxa Rus.

NIEUW
00:24
Geselecteerd Speelt nu af

Kiki wil coach Sluiter verslaan

Het doel van Kiki deze week is om het beter te doen dan haar coach Raemon Sluiter, die als beste resultaat in Rosmalen ooit de finale haalde. Lukt het Kiki om haar coach Raemon Sluiter te verslaan?

NIEUW
01:16
Geselecteerd Speelt nu af

Kiki kan de titel ruiken

Voor het eerst in haar carrière staat Kiki Bertens in de finale van Libéma Open. De weg naar de finale was volgens de nummer één van de plaatsing niet bepaald makkelijk. Dat en meer zie je in de video!

NIEUW
00:19
Geselecteerd Speelt nu af

Bertens en Schuurs bereiken de tweede ronde in Rosmalen

En daar is de winst voor Kiki Bertens en Demi Schuurs in het dubbelspel! In een spannende wedstrijd winnen ze met 3-6 6-2 11-9.

NIEUW
00:40
Geselecteerd Speelt nu af

Bertens vs Rus: het oranje onderonsje op gras

Na de wat moeizame start, mede veroorzaakt door de barre weersomstandigheden, wint Kiki Bertens het oranje onderonsje op het gras van Rosmalen! De nummer vier van de wereld plaatst zich voor de kwartfinale!

NIEUW
01:16
Geselecteerd Speelt nu af

Lewabo Huisman Groep pakt landstitel Eredivisie Heren

Tennisvereniging Lewabo kroont zich tot landskampioen en viert feest! In de finale was de ploeg uit Beneden-Leeuwen met 5-1 te sterk voor TC Suthwalda. Bekijk de video en geniet na van deze fantastische dag!

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te vergemakkelijken / uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Klik hier voor meer informatie over het gebruik van cookies.z