Tennis inspiratie

NIEUW
01:17
Geselecteerd Speelt nu af

Love Game: waarom tennis in Evelien's drukke agenda past

Dat tennis een sport is die makkelijk in je agenda past, bewijst Evelien als geen ander. Een drukke baan, kickboksen, crossfit én tennissen. Sinds kort heeft ze haar oude liefde weer opgepakt. Benieuwd waarom ze weer op de tennisbaan te vinden is en hoe het haar bevalt? Bekijk hier het verhaal van Evelien.

NIEUW
01:59
Geselecteerd Speelt nu af

Haarhuis & Eltingh: Oude liefde roest niet

Paul Haarhuis en Jacco Eltingh, een ongenaakbaar duo in het tenniscircuit in de jaren '90. Ze wonnen toernooi na toernooi, werden wereldkampioen en waren het eerste koppel dat alle vier de Grand Slams op hun naam schreef. Inmiddels werken ze samen aan nieuwe dromen bij de KNLTB, waarin ze hun ervaringen uit het verleden goed kunnen toepassen. Tijd voor een mooie terugblik op hun dubbelspel, op en naast de baan. Bekijk hier het verhaal van Paul & Jacco.

NIEUW
01:32
Geselecteerd Speelt nu af

Robin van Helden: Na atletiekcarrière terug op de tennisbaan

Robin van Helden was van oorsprong een zwemmer en kwam door een verhuizing in aanraking met de tennissport, totdat hij gewezen werd op zijn hardlooptalent. De alleskunner heeft op internationaal niveau een prachtige atletiekcarrière gehad met een EK, WK en twee halve finales op de 800 en 1500 meter van de Olympische Spelen in Seoel (1988) en Barcelona (1992). Inmiddels heeft hij zijn hardloopschoenen weer verruild voor tennisschoenen en staat hij wekelijks, nog steeds lichtelijk fanatiek, op de tennisbaan.

NIEUW
02:04
Geselecteerd Speelt nu af

How To: greep

Hoe je je racket vasthoudt verschilt per slag. Alex Reijnders legt je de verschillen uit tussen de forehand greep en de backhandgreep. Bekijk zijn handige trucs om jezelf een fijne greep aan te leren.

NIEUW
00:51
Geselecteerd Speelt nu af

How To: rackets

Er is veel keuze in de soorten rackets. Alex Reijnders legt je uit wat belangrijk is bij een racket en waar je op moet letten als je op zoek bent naar een racket.

NIEUW
01:35
Geselecteerd Speelt nu af

How To: de passeerslag

Je tegenstander komt naar het net, wat doe je dan? Bekijk de tips van Alex Reijnders hoe je de netspeler het beste kunt passeren.

Toptennis

NIEUW
01:24
Geselecteerd Speelt nu af

Fed Cup: TeamNL onderuit in Japan

Een pijnlijke nederlaag voor het Team NL Fed Cupteam. In Osaka was het thuisland met 4-0 te sterk voor de Nederlandse equipe onder leiding van Paul Haarhuis. Hoe kijkt Haarhuis tegen deze nederlaag aan?

NIEUW
01:43
Geselecteerd Speelt nu af

Fed Cup: Richel en Bibiane: de verschillen

Wie speelt er vals en bij wie moeten we zijn voor een potje karaoke? Een dag voor de ontmoeting tegen Japan nemen Bibiane Schoofs en Richel Hogenkamp elkaar de maat.

NIEUW
00:24
Geselecteerd Speelt nu af

Fed Cup: Oranje zet de polonaise in

Een geslaagd official diner voor het TeamNL Fed Cupteam. De sfeer tussen Nederland en Japan zit er in ieder geval goed in na de gezamenlijke polonaise!

NIEUW
02:55
Geselecteerd Speelt nu af

Fed Cup: TeamNL Fed Cupteam bereidt zich voor in Osaka

We zitten het Team NL Fed Cupteam op de huid tijdens de trainingen in Osaka. We rennen achter ze aan tijdens het hardlopen door de stad, zien hoe dubbelaar Demi ze geweldig staat te raken en hoe de jarige Richel in het zonnetje wordt gezet!

NIEUW
00:27
Geselecteerd Speelt nu af

Fed Cup: Kinderpersconferentie

Tijdens de kinderpersconferentie bij het Fed Cupduel Nederland - Canada kregen de jongste tennisfans de gelegenheid om vragen te stellen aan de speelsters van het Team NL Fed Cupteam. En daar konden foto's en handtekeningen natuurlijk niet bij ontbreken!

NIEUW
02:44
Geselecteerd Speelt nu af

Fed Cup: Aftermovie Nederland - Canada

Helaas geen overwinning voor het Team NL Fed Cupteam, maar wat was het een super weekend. Bekijk de aftermovie en geniet nog even na van deze fantastische tennisbeleving!

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te vergemakkelijken / uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Klik hier voor meer informatie over het gebruik van cookies.z