Advantage

Win Wimbledon kaarten!

Het oudste en meest prestigieuze tennistoernooi is natuurlijk Wimbledon. Van 2 t/m 15 juli wordt op het Londense gras het derde Grand Slam van het jaar gehouden. Mannen, vrouwen, (gemengd) dubbelkoppels en zelfs jeugdspelers zullen er alles aan doen om met de trofee het gras te verlaten.

Speel jij net als de toppers ook graag tennis, bijvoorbeeld 8&9 Tennis, een andere competitie, gewoon als je er zin in hebt, of lijkt het je leuk om weer te gaan tennissen? Droom jij er bovendien van om naar Wimbledon te gaan? Dan kan jij nu kaarten winnen voor dit unieke toernooi en tennis op het allerhoogste niveau van dichtbij zien!

Win kaarten voor Wimbledon! 2

gezelligheid op en naast de tennisbaan

Om lekker te kunnen tennissen hoef je niet altijd zo fanatiek te zijn. Heb je ook zin om een racket op te pakken zonder dat het te veel tijd kost? Dat kan! 8&9 Tennis is de nieuwste dubbelcompetitie van Nederland waar het draait om de fun en iedereen welkom is. Je speelt in deze recreatieve competitie als team twee dubbels, en daarin is qua opstelling alles mogelijk, dubbel zo leuk dus! Ga de baan op, ontmoet tegenstanders van een andere club en maak er een leuke wedstrijd van. Plezier en gezelligheid staan centraal in deze competitie, en niet het resultaat.

Charissa Hovius (Hercules): “Ik vond het best spannend om aan zoiets deel te nemen. Sowieso het spelen van wedstrijden, maar ook de regels precies kennen, het leek me moeilijk allemaal. En toen kwam 8&9 Tennis voorbij! Dat wilde ik wel proberen en ik ben er echt super enthousiast over! Je hebt minimaal drie mensen nodig voor een team, dat maakt het makkelijk om een team op de been te brengen. En je speelt alleen dubbels, dat voelt ook wel veilig. En vind ik ook veel gezelliger!”

Doe jij ook mee op donderdagavond of zondagmiddag? Check bij de vereniging in je buurt of ze meedoen aan 8&9 Tennis! Wil je iets meer informatie over deze competitievorm, neem dan een kijkje op knltb.nl/89.

Win kaarten voor Wimbledon! 1

deel jouw tennisfoto en win!

Ben jij een tennisliefhebber en wil je aanwezig zijn bij Wimbledon? Upload dan hier jouw TennisSnap en laat zien waarom tennis voor jou “Dubbel Zo Leuk” is. Zorg vervolgens dat jouw foto de meeste stemmen krijgt en wie weet maak jij kans op twee toegangskaarten voor Wimbledon of één van de andere mooie prijzen.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te vergemakkelijken / uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Klik hier voor meer informatie over het gebruik van cookies.