Teams

HealthCity Arnolduspark

Voor het tweede jaar op rij speelt het herenteam van HealthCity Arnolduspark uit Hoofddorp mee op het hoogste niveau in Nederland.

HealthCity Arnolduspark

Stijn Pel – HealthCity Arnolduspark

germain gigounon (29)

De Belgische tennisser won enkele ITP Futures-toernooien o.a. in België, Egypte, Hongarije, Griekenland en Kroatië. Op een ATP-toernooi lukte het hem één keer om zich te kwalificeren voor een hoofdtoernooi, op Roland Garros 2015.

Patrick Elias (26)

Op 19-jarige leeftijd nam de Duitse Elias de beslissing om afscheid te nemen van het professionele tenniscircuit. Op dit moment runt Patrick een eigen fitnesstudio in het Duitse Osterath.

Deney wassermann (18)

Pas als 12-jarige besloot Deney helemaal voor tennis te gaan, daarvoor deed hij aan voetbal, judo en zwemmen. Afgelopen jaar maakte Wassermann zijn debuut op het juniorentoernooi van Roland Garros, hij bereikte in het enkelspel de laatste 16.

stijn pel (16)

Pel schreef in 2018 maar liefst twee internationale toernooizeges op zijn naam. Begin mei won hij de Cupa Chisinau in Moldavië en later het ITF 3 Ockel Tournament Leeuwenbergh Championships.

dennis van scheppingen (43)

In 1996 maakte Dennis zijn debuut in het Nederlands Davis Cupteam tegen Nieuw-Zeeland. Hij wist 11 challenger toernooien op zijn naam te schrijven en heeft in totaal 14 Grandslam toernooien gespeeld. Inmiddels heeft van Scheppingen zijn eigen tennisschool: Van Scheppingen Tennis.

stefan bergman (32)

Voordat Stefan in 2008 begon met het geven van tennistraining kwam hij uit in de 1e Klasse gemengd en Hoofdklasse Heren. Bij van Scheppingen Tennis op Arnolduspark zorgt hij ervoor dat zijn leerlingen het maximale uit tennis kunnen halen.

ingmar zwagerman (35)

Net als Stefan Bergman is Ingmar trainer op Arnolduspark bij van Scheppingen Tennis. Naast lesgeven aan prestatieve en recreatieve jeugd, heeft Ingmar ook veel ervaring met het organiseren van toernooien, competities, tenniskampen en evenementen.

Sander Hommel (42)

Zeker onder de oudere spelers een bekende naam. De vraag voor 2019: heeft Mister Forehand nog de fitheid en wapens om dit jaar potten te breken? Een kickservice gevolgd door zware forehand is zijn handelsmerk.

Meer informatie over Tennisclub Arnolduspark lees je hier.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te vergemakkelijken / uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Klik hier voor meer informatie over het gebruik van cookies.z