Evenementen

De Nederlandse tennistoppers zijn – nagenoeg – elke week van het jaar, overal ter wereld, op de tennisbaan te vinden om punten (en prijzengeld) te verdienen voor de wereldranglijst. Ook in Nederland zijn er een aantal vooraanstaande tennistoernooien. In februari vindt het ABN AMRO World Tennis Tournament plaats in Rotterdam en in juni is het altijd tijd voor de LibĂ©ma Open in Rosmalen. Onlangs won Thiemo de Bakker in eigen huis The Hague Open in Den Haag. Inmiddels is het grasseizoen alweer voorbij en is het bijna tijd voor hardcourt en dus de US Open in New York. Hieronder vind je meer informatie over de aankomende grote tennistoernooien in binnen- en buitenland.

US Open: 27 augustus - 9 september

De tennistoppers komen van maandag 27 augustus tot zondag 9 september bijeen in New York voor de US Open. De US Open is – samen met de Australian Open (in januari) – de grand slam op hardcourt, dus de hardhitters kunnen hun hart ophalen. Veel Nederlandse tenniss(t)ers zullen in de week van 20 augustus hun opwachting maken in de kwalificaties, om een plek in het hoofdtoernooi af te dwingen. Meer informatie over dit toernooi en waar je het kan volgen vanuit huis vind je binnenkort op deze pagina!

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te vergemakkelijken / uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Klik hier voor meer informatie over het gebruik van cookies.