Evenementen

Nederland kent meerdere toptennistoernooien, dat jaarlijks toppers en bezoekers uit binnen- en buitenland trekt. Zo vindt jaarlijks in februari het ABN AMRO World Tennis Tournament plaats en is Rosmalen in juni het toneel van de Libéma Open, Nederlands’ enige grastoernooi. De aankomende evenementen vind je hieronder.

 

 

 

Libéma Open: 11 - 17 juni, Rosmalen

Het Libéma Open is het enige gemengde WTA/ATP-toernooi van Nederland. Het internationale toernooi vindt jaarlijks plaats op de grasbanen van het Autotron Rosmalen en trekt elk jaar weer toptennissers uit binnen- en buitenland.

Het toernooi geldt in het circuit als voorbereidingstoernooi op Wimbledon. In het verleden wonnen onder meer Lleyton Hewitt, Sjeng Schalken, David Ferrer Kim Clijsters en Justine Henin het toernooi in Rosmalen. Dit jaar zullen onder anderen Richard Gasquet en Fernando Verdasco hun opwachting maken en zijn onze eigen Robin Haase en Kiki Bertens ook van de partij. Het toernooi in het herenenkelspel maakt momenteel onderdeel uit van de ATP World Tour 250 en het toernooi bij de dames is onderdeel van de WTA International Tournaments Series.

Nieuwsgierig geworden en wil je weten hoe je de Libéma Open kunt volgen? Lees hier meer over het toernooi. Kaarten voor Libéma Open zijn te verkrijgen via  www.libema-open.nl en www.eventim.nl,  telefonisch via 0900 – 1353.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te vergemakkelijken / uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Klik hier voor meer informatie over het gebruik van cookies.