Teams

Naaldwijk 1

Midden in het Westland ligt het volledig vernieuwde tennispark LTC Naaldwijk. Naast Eredivisie Gemengd en Hoofdklasse Gemengd doet de club uit Naaldwijk dit jaar voor het eerst mee aan de Eredivisie Heren.

Naaldwijk 1

Jelle Sels

jelle sels (23)

De Alphenaar timmert op dit moment flink aan de weg in het mondiale tennis. Vrije tijd heeft Jelle maar weinig, sinds het einde van zijn middelbare school staat het leven van de nummer vijf van de nationale ranglijst volledig in het teken van tennis.

Jasper Smit (38)

In de periode 2001-2008 heeft Jasper internationaal getennist en is al sinds 2001 actief in de Eredivisie. In 2017 behaalde Smit zijn hoogste nationale ranking, hij stond op de 4e positie. Op dit moment is hij terug te vinden op de 22e positie.

Amadatus Admiraal (19)

Al sinds zijn 5e is Amadatus met regelmaat op de tennisbaan te vinden, hij werd Nederlands Kampioen in alle leeftijdscategorieën en staat op dit moment op de 44e positie op de nationale ranglijst in het enkelspel.

Max Houkes (18)

De pas 18-jarige Houkes is onlangs uitgeroepen tot ‘Sportman van gemeente Coevorden’ en is sinds afgelopen zomer fulltime gaan tennissen. Max focust zich de komende tijd vooral op internationale toernooien, waardoor hij de wereldranglijst steeds meer kan beklimmen.

Roy de Valk (27)

Na het afronden van zijn VWO studie is Roy zich gaan focussen op zijn tenniscarrière. De ultieme droom van Roy was altijd om proftennisser te worden. Lange tijd heeft hij op hoog niveau getennist maar door blessures moest hij in het seizoen van 2012-2013 tijdelijk stoppen.

tim van der horst (23)

Begin dit jaar heeft de 23-jarige tennisser uit Houten het zware Nationale Ranglijst Toernooi in het diepe Zuiden gewonnen. In Hoensbroek versloeg hij de nummer 1 geplaatste Jesse Timmermans overtuigend met 6-1 6-4. Tim staat op de 33e positie in het enkelspel op de nationale ranglijst.

marcus hilpert (47)

Met drie gouden medailles was Marcus Hilpert de grootste gouddelver van de Nederlandse equipe op de ITF Seniors World Individual Championships in Miami afgelopen jaar. Hij won het enkelspel, dubbelspel en gemengd dubbelspel.

Roy bruggeling (29)

Roy heeft twee future titels op zijn naam geschreven in het dubbelspel. De afgelopen twee jaar heeft Roy meegespeeld in de Hoofdklasse Gemengd bij L.T.C. Naaldwijk en weet hoe het is om op hoog niveau te tennissen.

Rick Schalkers (36)

Staat bekend om zijn fitheid en voetenwerk. Kan hij dit jaar weer zijn stempel drukken op de competitie? Als hij fit is kan hij nog jaren op goed niveau spelen, zal nooit een punt cadeau doen.

Arko Zoutendijk (32)

Arko staat bekend om zijn harde slagen. Gevreesd vanwege zijn service en snoeiharde forehand. In goede vorm een gevaar voor elke speler!

Meer informatie over LTC Naaldwijk lees je hier.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te vergemakkelijken / uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Klik hier voor meer informatie over het gebruik van cookies.z