Evenementen

18/11 – 24/11: Davis Cup Finals

Het Nederlands Davis Cupteam speelt van 18 t/m 24 november in Madrid tegen Groot-Brittannië en Kazachstan. Door de 3-1 winst op Tsjechië plaatste Nederland zich afgelopen februari voor de Davis Cup Finals in Madrid. De finaleweek wordt op hardcourt gespeeld in La Caja Mágica, het stadion in Madrid dat over drie stadions beschikt.

start kaartverkoop

De kaartverkoop van de Davis Cup Finals is van start gegaan via de website van de Davis Cup Finals. Koop je tickets in vak 1,2,3,4,5 en 14 en samen met alle Nederlandse fans zorgen jullie voor een bomvolle oranje tribune! Met de code TENNISKNLTB ontvang je 15% korting op je tickets. Wil je van te voren nog even kijken waar je precies komt te zitten? Bekijk hier de plattegrond van het stadion.

Teamnl fanreis

Als nieuwe partner van TeamNL staat reisorganisatie Sunweb klaar voor alle tennisfans die TeamNL Davis Cup willen ondersteunen tijdens de Davis Cup Finals in Madrid. De reisorganisatie biedt supporters een fantastische mogelijkheid om met een volledig georganiseerde reis de wedstrijden in Madrid te bezoeken. Fans kunnen rekenen op een volledig georganiseerde reis, bestaande uit een vliegreis, transfer naar hotel en stadion, ontbijt en entreetickets voor de wedstrijddagen. Kijk hier voor meer informatie over de TeamNL Fanreis en boek direct!

Tsjechië vs Nederland: Blijf op de hoogte via Tennis.nl 5

wedstrijdschema

Madrid huisvest de komende twee jaar de Finals van de Davis Cup. Het tennistoernooi voor landenteams krijgt een nieuwe opzet, met achttien landen die in één week om de titel strijden. De landen zijn verdeeld over zes poules van ieder drie landen. De poulewinnaars plus de beste nummers twee plaatsen zich voor de kwartfinales. De nummers 17 en 18 degraderen in 2020 naar Groep 1. De halve finalisten van 2019 plaatsen zich automatisch voor de Davis Cup Finals van 2020. De overige landen spelen in februari 2020 tegen de winnaars van Groep 1 om zich weer te kunnen kwalificeren voor de Davis Cup Finals van 2020. Bekijk hier het volledige speelschema van de Davis Cup Finals 2019.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te vergemakkelijken / uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Klik hier voor meer informatie over het gebruik van cookies.z