Evenementen

18/11 – 24/11: Davis Cup Finals

Het Nederlands Davis Cupteam speelt van 18 t/m 24 november in Madrid tegen Groot-Brittannië en Kazachstan. Door de 3-1 winst op Tsjechië plaatste Nederland zich afgelopen februari voor de Davis Cup Finals in Madrid. De finaleweek wordt op hardcourt gespeeld in La Caja Mágica, het stadion in Madrid dat over drie stadions beschikt.

wedstrijdschema

Madrid huisvest de komende twee jaar de Finals van de Davis Cup. Het tennistoernooi voor landenteams krijgt een nieuwe opzet, met achttien landen die in één week om de titel strijden. De landen zijn verdeeld over zes poules van ieder drie landen. De poulewinnaars plus de beste nummers twee plaatsen zich voor de kwartfinales. De nummers 17 en 18 degraderen in 2020 naar Groep 1. De halve finalisten van 2019 plaatsen zich automatisch voor de Davis Cup Finals van 2020. De overige landen spelen in februari 2020 tegen de winnaars van Groep 1 om zich weer te kunnen kwalificeren voor de Davis Cup Finals van 2020. Bekijk hier het volledige speelschema van de Davis Cup Finals 2019.

Tsjechië vs Nederland: Blijf op de hoogte via Tennis.nl 5

ticketverkoop

De officiële kaartverkoop van de Davis Cup Finals start begin april. Kijk hier voor de tarieven. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom de Davis Cup Finals, bijvoorbeeld wanneer de kaartverkoop definitief van start gaat? Laat hieronder je gegevens achter.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te vergemakkelijken / uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Klik hier voor meer informatie over het gebruik van cookies.z