Evenementen

9/2 – 10/2: Fed Cup: Nederland – Canada

Het Nederlands Fed Cupteam speelt op 9 en 10 februari 2019 in Den Bosch tegen Canada, de huidige nummer 17 van de wereldranglijst. Nederland komt in Wereldgroep II uit na het 4-1 verlies tegen Australië in de play-offs van Wereldgroep I. Wil jij er bij zijn? Koop dan onderaan deze pagina je tickets!

Nederland vs. canada

Nederland en Canada speelden zes keer eerder tegen elkaar. De onderlinge tussenstand is 3-3. In 1987 speelden de twee landen voor de laatste keer tegen elkaar, waarin Canada met 3-0 won. Canada is de huidige nummer 17 van de wereldranglijst, en heeft als sterkste speler Eugenie Bouchard, de huidige nummer 123 van de wereldranglijst. Nederland staat op plek 10 van de wereldranglijst.

Wil jij graag bij de Fed Cup aanwezig zijn om de bijzondere sfeer mee te maken, toptennis van hoog niveau te zien en natuurlijk de Nederlandse dames aan te moedigen? Bestel dan hieronder je tickets! Je kan kaarten kopen voor de zaterdag, zondag, of het gehele weekend. En koop je ze voor 1 december 2018, dan maak je gebruik van het early-bird tarief!

Ticketverkoop

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te vergemakkelijken / uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Klik hier voor meer informatie over het gebruik van cookies.z