Evenementen

10/6 – 16/6 Libéma Open

Nederland kent niet alleen een tennistoernooi van formaat in Rotterdam, de tennisliefhebber kan ook in Rosmalen zijn hart ophalen. Het grastoernooi, dat al uniek is door zijn ondergrond, gaat tegenwoordig als Libéma Open door het leven en wordt, al meer dan 25 jaar, jaarlijks in juni gehouden. Wereldtoppers, aanstormende talenten en Nederlands trots strijken dit jaar van 10 t/m 16 juni neer in het Autotron van Rosmalen.

Rosmalen in het kort

In tegenstelling tot het toernooi in Rotterdam wordt in Rosmalen zowel een ATP-toernooi voor mannen als een WTA-toernooi voor vrouwen gehouden. Het staat bekend als één van de grote voorbereidingstoernooien op Wimbledon, de meest klassieke en enige Grand Slam op gras. Gras is de snelste ondergrond in het tennis en zorgt bijvoorbeeld voor meer serve-and-volley spel. Snelheid en spektakel is dus wel aan de tennissers besteed.

Kijk voor meer informatie en tickets op de website van Libema Open.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te vergemakkelijken / uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Klik hier voor meer informatie over het gebruik van cookies.z