Evenementen

10/12 – 16/12: Nederlandse Loterij NK Tennis

Van 10 tot en met 16 december 2018 wordt bij Tenniscentrum Nieuwe Sloot in Alphen aan den Rijn de Nederlandse Loterij NK Tennis gehouden. Wil jij graag de Nederlandse toppers van dichtbij in actie zien? Tot en met donderdag is de toegang gratis. Voor de dagen erna koop je hier je tickets!

De Nederlandse Loterij NK Tennis is hét evenement waar de Nederlandse tennistop het jaar afsluit. Dit toernooi is tevens het decor voor de titelstrijd om het nationale kampioenschap in zowel het enkel- als dubbelspel, inclusief het rolstoeltennis. De titels in het enkelspel gingen afgelopen jaar naar Robin Haase, Chayenne Ewijk, Maikel Scheffers en Diede de Groot.

De complete top4 bij de mannen heeft inmiddels zijn deelname bevestigd. Dat betekent dat onder anderen Robin Haase, Tallon Griekspoor, Scott Griekspoor en Thiemo de Bakker zullen strijden om de nationale titel bij de heren. Bij de dames zijn Richel Hogenkamp en Lesley Kerkhove zeker van de partij. Het volledige programma van de Nederlandse Loterij NK Tennis 2018 kun je hier  bekijken.

De loting van het hoofdtoernooi is op maandag 10 december om 19:00 uur. Het wedstrijdschema per dag en de uitslagen van de Nederlandse Loterij NK Tennis zijn hier terug te vinden.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te vergemakkelijken / uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Klik hier voor meer informatie over het gebruik van cookies.z