Evenementen

10/12 – 16/12: Nederlandse Loterij NK Tennis

Van 10 tot en met 16 december 2018 wordt bij Tenniscentrum Nieuwe Sloot in Alphen aan den Rijn de Nederlandse Loterij NK Tennis gehouden. De titels in het enkelspel gingen afgelopen jaar naar Robin Haase, Chayenne Ewijk, Maikel Scheffers en Diede de Groot.

De Nederlandse Loterij NK Tennis is hét evenement waar de Nederlandse tennistop het jaar afsluit. Dit toernooi is tevens het decor voor de titelstrijd om het nationale kampioenschap in zowel het enkel- als dubbelspel, inclusief het rolstoeltennis.

Onder meer Robin Haase en Thiemo de Bakker zullen strijden om de nationale titel bij de heren. Bekijk hier het volledige programma tijdens de Nederlandse Loterij NK Tennis 2018. Wil jij er bij zijn? Onderaan deze pagina kan je tickets kopen voor dit evenement.

Wil jij graag de Nederlandse toppers van dichtbij zien? Koop dan nu je kaarten voor de dit afsluitende tennisevenement. Kaarten zijn hieronder te koop voor vrijdag 14 december, zaterdag 15 december, zondag 16 december en als passe-partout.

Ticketverkoop

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te vergemakkelijken / uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Klik hier voor meer informatie over het gebruik van cookies.z