Evenementen

14/12 – 22/12: NK Tennis

Van 14 tot en met 22 december 2019 vindt bij Tenniscentrum Nieuwe Sloot in Alphen aan den Rijn de NK Tennis plaats. Op zaterdag 14 en zondag 15 december worden kwalificaties gespeeld en op maandag 16 december begint het hoofdtoernooi. De titels in het enkelspel gingen afgelopen jaar naar Scott Griekspoor, Lesley Kerkhove, Maikel Scheffers en Diede de Groot.

wedstrijdprogramma

Vrijdag
Op vrijdag worden de kwartfinales in het enkelspel én de halve finales in het dubbelspel gespeeld van het valide toernooi bij zowel de dames als de heren. Daarnaast worden de halve finales in het enkelspel (dames en heren) van het rolstoeltennistoernooi gespeeld. Tot 14.00 uur is de toegang gratis. 

Zaterdag
Op zaterdag wordt er door zowel de dames als de heren in de halve finales gestreden om een finaleplek. Daarnaast wordt er bij zowel de dames als de heren van het valide én het rolstoeltennistoernooi bepaald wie er Nederlands Kampioen wordt in de finales van het dubbelspel.

Op zaterdagmiddag vanaf 16:00 uur vindt de eerste editie van de NK Tennisquiz plaats. Een unieke quiz waar jij samen met jouw competitieteam, vrienden, broers/ zussen of jouw ouders jullie kennis over tennis kunnen testen. Onder het genot van een drankje speel je mee en wie weet gaat jouw team er met de prijzen van door. De ticket voor de NK Tennisquiz geeft toegang tot de quiz, de wedstrijden van de NK en op vertoon van je ticket aan de bar krijg je een gratis drankje.

Zondag
Zondag is dé dag van de finales in het enkelspel. Een spannende dag waarop de beste dames en heren van het valide en het rolstoeltennistoernooi strijden om de nationale titels. Wie mag zich uiteindelijk een jaar lang Nederlands Kampioen Tennis noemen? 

Koop vanaf vrijdag 1 november je tickets via www.tennis.nl/tickets.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te vergemakkelijken / uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Klik hier voor meer informatie over het gebruik van cookies.z