ITF World Tennis Tour

De proftoernooien in de laagste categorie van de International Tennis Federation (ITF) zijn sinds dit jaar gebundeld in de ITF World Tennis Tour. Hier kan je de spelers van de toekomst van dichtbij aan het werk zien. Bekijk hieronder welke toernooien er plaatsvinden.

Alkmaar | 24 - 30 juni

Voor de 22e keer wordt het voormalig-future toernooi in Alkmaar gehouden. Van maandag 24 juni tot en met zondag 30 juni strijkt de ITF World Tour neer op het weidse tennispark van TC Alkmaar. Een week lang kan je genieten van internationaal tennis op topniveau. Op 24 juni zijn de kwalificatiewedstrijden, waarna op dinsdag 25 juni het hoofdtoernooi start. Alle wedstrijden zijn gratis toegankelijk. Kijk voor meer informatie over dit toernooi op deze pagina.

Den Haag | 1 - 7 juli

De nationale en internationale tennis(sub)top dames en heren komt van 1 tot en met 7 juli 2019 naar Den Haag voor de tweede editie van het internationale ITF World Tennis Tour The Hague powered by Burgersdijk tennis. Het grootste en hoogst genoteerde toernooi van Den Haag en omstreken. Tijdens dit toernooi zullen spelers en speelsters met posities op de wereldranglijst tussen 120 en 500 zich tonen op de banen van Sportcentrum de Rhijenhof. Kijk voor meer informatie over dit toernooi op deze pagina.

Oldenzaal | 12 - 18 augustus

Op de banen bij OLTC Ready organiseert Tennisschool Approach van 12 t/m 18 augustus in samenwerking met OLTC Ready en vele vrijwilligers dit jaar het ITF World Tennis Tour toernooi. Kijk voor meer informatie over dit toernooi op deze pagina.

Haren | 26 augustus - 1 september

Van maandag 26 augustus tot en met zondag 1 september vindt bij Tennis- en Squashclub Haren het ITF World Tennis Tour Haren plaats . Dit is een tennistoernooi voor dé echte proftennissers. De spelers staan ongeveer tussen de plekken 250 en 400 op de wereldranglijst en zorgen voor fantastische wedstrijden. Kijk voor meer informatie over dit toernooi op deze pagina.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te vergemakkelijken / uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Klik hier voor meer informatie over het gebruik van cookies.z